Derde generatie starters in Pokémon Go.

‘Derde generatie Pokémon in aantocht voor Pokémon Go’

Heb je alle beschikbare Pokémon in Pokémon Go al gevangen? Maak je dan maar alvast klaar, want de derde generatie Pokémon komt er binnenkort aan. Er zijn aanwijzingen gevonden dat hieraan gewerkt wordt.

Goed nieuws voor iedereen die de tweede generatie Pokémon al toegevoegd heeft aan zijn Pokémon Go-collectie. Uit de nieuwste Android-versie van Pokémon Go blijkt namelijk dat Niantic al de eerste stappen gezet heeft om de derde generatie Pokémon aan de game toe te voegen. De derde generatie Pokémon bestaat uit 135 nieuwe Pokémon.

Derde generatie starters in Pokémon Go.

Aanwijzingen naar derde generatie Pokémon

Spelers op The Silph Road doken in de nieuwste bugfix-update voor Android en deden daar enkele ontdekkingen. De belangrijkste aanwijzingen wijzen naar de komst van de derde generatie Pokémon. In de metadata van Pokémon zijn 135 nieuwe soorten ontdekt, precies evenveel als de hoeveelheid Pokémon in de derde generatie. Daarbij zijn er ook 73 nieuwe soorten snoepjes ontdekt die gebruikt worden voor de evoluties van de nieuwe Pokémon. Hoewel er dus wel al aanwijzingen gevonden zijn, zal het nog even duren voordat de derde generatie Pokémon daadwerkelijk verschijnen. Er ontbreken bijvoorbeeld nog geluidsbestanden en extra aanvallen die kenmerkend zijn voor deze nieuwe generatie Pokémon. De verwachting is dat de derde generatie in het najaar toegevoegd wordt.

De derde generatie biedt, in tegenstelling tot de tweede generatie, maar weinig extra evoluties op eerdere Pokémon. Alleen de baby-Pokémon Azurill en Wynaut stammen voort uit een Pokémon uit een vorige generatie, respectievelijk Marill en Wobbuffet. Er zijn in deze generatie ook geen nieuwe evoluties voor Eevee, waardoor deze generatie bijna helemaal uit compleet nieuwe Pokémon bestaat. Van de 135 nieuwe Pokémon zijn er tien legendarisch, waardoor je deze niet zomaar in het wild tegen kan komen.

Behalve aanwijzingen naar de derde generatie Pokémon, is er nog meer ontdekt in de nieuwste Android-versie. Het gaat bijvoorbeeld om een nieuw item genaamd de Super Incubator. De incubators in Pokémon Go gebruik je om eieren uit te broeden en de naam van dit nieuwe voorwerp doet vermoeden dat je hiermee eieren sneller kunt uitbroeden. Het is nog onduidelijk hoe je dit voorwerp kunt bemachtigen, maar het lijkt waarschijnlijk dat je deze als een soort beloning van bijvoorbeeld een Raid Battle kunt krijgen. Tot slot zijn er nog enkele wijzingen aangebracht bij de Exclusive Raid Battles, de nieuwe gevechten waarmee je Mewtwo kunt vangen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 augustus 2017, 11:36
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.