Reacties voor: BigBoss bereidt zich voor op iPhone 3.0 (jailbreak)

BigBoss is aan het testen of zijn applicaties geschikt zijn voor OS 3.0. BossPrefs en SBSettings moesten bijna geheel worden herschreven.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Mooi. Al heeft 3.0 nog zoveel “jailbreak functies” ik ga mijn iPhone sowieso weer jailbreaken! En dit is dan een mooie vooruitgang.

  2. Dat flashlight werkt lijkt me geen groot nieuws:) maar thank god dat sbsettings blijft, dat is by far de meest gebruikte app!

  3. Mooi dan kan ik mooi over stappen naar 3.0 versie

  4. BigBoss is een baas!!!

    Dat Flashlight geloof ik ook wel, maar dat SBSettings ook op 3.0 gaat draaien, da’s een blijmaker van de bovenste plank!!! 😀

  5. Ik zie al een tijdje al die berichten langs komen over iPhone OS 3.0, ik heb een iPhone 3G kan ik dadelijk gewoon opwaarderen of moet ik die nieuwere versie kopen?

  6. @Jan Bomers: je kunt gewoon gratis upgraden met een iphone 3G 😉

  7. SBSettings is ook voor mij een absolute topper, ik zou haast niet zonder kunnen (niet in de laatste plaats omdat ik er zelf mijn Flashlight mee maak door naar about:blank te surfen en dan via SBSettings mijn helderheid vol zet 😉 )

  8. Ik hoop eigelijk dat ze nu ook een unlock tool hebben zonder dat je cydia enzo erop hoeft te zetten… Netzoals bij de iPhone 2G

  9. Waar haalt die BigBoss de tijd vandaan! Ik probeer al sinds 2.0 één iPhone App een beetje “af” te krijgen en nu zit 3.0 er al aan te komen. 😀 Respect voor BigBoss voor alle tijd die hij aan de iPhone community spendeert, volgens mij slaapt die man gewoon nooit! 🙂

  10. Origineel geplaatst door TomN
    Mooi. Al heeft 3.0 nog zoveel “jailbreak functies” ik ga mijn iPhone sowieso weer jailbreaken! En dit is dan een mooie vooruitgang.

    Zoon mooie achtergrond via winterboard is eigenlijk een van weinige dingen die ik echt mooi vindt met jailbreak, goed er is nog geen jailbreak nu, maar 3.0 heeft dan ook veel verbeteringen.

  11. Origineel geplaatst door Seeker
    Origineel geplaatst door TomNMooi. Al heeft 3.0 nog zoveel “jailbreak functies” ik ga mijn iPhone sowieso weer jailbreaken! En dit is dan een mooie vooruitgang.Zoon mooie achtergrond via winterboard is eigenlijk een van weinige dingen die ik echt mooi vindt met jailbreak, goed er is nog geen jailbreak nu, maar 3.0 heeft dan ook veel verbeteringen.

    Als je de forums en blogs goed volgt is de jailbreak voor 3.0 allang in the house.
    Het is namellijk dezelfde jailbreak methode als de allerlaaste pwnage2.0. Het enige probleem is dat je het pas na vrijdag kan doen, omdat een jailbreak nu je signaal weg haalt, wat je na vrijdag kan herstellen of te wel unlocken als het dev-team ultrasnow in cydia heeft gereleased.

    Succes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.