BigBoss bereidt zich voor op iPhone 3.0 (jailbreak)

BigBoss is aan het testen of zijn applicaties geschikt zijn voor OS 3.0. BossPrefs en SBSettings moesten bijna geheel worden herschreven.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

apple iphoneBigBoss vertelt op zijn blog dat hij druk bezig is om al zijn applicaties op iPhone OS 3.0 te testen. De meeste werken, behalve SBSettings. Het streven is om alles klaar te hebben zodra firmware 3.0 officieel uitkomt. Opmerkelijk: BigBoss wilde eigenlijk stoppen met BossPrefs, maar hij kwam erachter dat toch nog veel mensen gebruik maken de applicatie. De geteste applicaties die zonder problemen werken zijn: Poof, Flashlight en Docs.

Categories werkt ook, maar vereist wel wat core-utils die niet meer standaard via Cydia te installeren zijn. Wat BossPrefs betreft: de originele versie was gemaakt voor iPhone OS 1.1.x en het blijkt niet langer te werken op OS 3.0. De applicatie moest compleet herschreven worden. Om SBSettings werkend te krijgen moest een patch worden gemaakt, die pas beschikbaar komt zodra OS 3.0 uit is. SBSettings krijgt een compleet nieuw toggle-mechanisme. Ook hier is vrijwel alles herschreven.

BigBoss heeft nog meer applicaties, maar die doen standaardfuncties zodat hij er vanuit gaat dat ze waarschijnlijk zonder problemen zullen werken op OS 3.0.

Meer info: Blog BigBoss

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 23:52
Categorie Jailbreak
Onderwerpen bigboss, sbsettings

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.