Reacties voor: Apple wijst ontwikkelaars op bètaversie iWork for iCloud

iWork for iCLoud is nu beschikbaar voor ontwikkelaars via de iCloud-website. Dit maakte Apple zojuist bekend.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Ik hoop dat ze ook iets doen met voorvertoning. Leuk in de iCloud opslaan maar kan de documenten niet op m’n iDevices bekijken

  2. Is dat ook beschikbaar met een gratis apple developers account?

  3. Kon hier al 2dagen gebruik van maken…
    Het werkt hier super en heb nog nooit echt iWork gebruikt ofso maar nu wordt het wel veel interessanter.

    @MauriceH: Als ik het goed heb moet je 1 van de 2betaalde developer accounts hebben.
    En anders kan je het gewoon proberen door in te loggen op beta.icloud.com zie je het snel genoeg.

  4. Ik kan wel inloggen, maar na het openen van een document verschijnt na enkele seconden de melding: “This document couldn’t be created. Please try again”.
    Iemand suggesties?

  5. Afsluiten en opnieuw proberen en als het dan nog is een bug melding doen bij apple of rechts boven Feedback klikken

  6. Ik ben zelf developer en kon eergisteren al op de iWork beta. Denk dat deze al eerder openstond, maar nu voor het merendeel van de devs openstaat?

  7. Ik heb er zojuist kort mee gespeeld. Ziet er goed uit, werkt soepel (die korte tijd).

    Wel had ik in no time een aantal vensters open. Een artikel opent in een nieuw venster. Als ik in dat venster klik op alle artikelen, opent er een nieuw venster met al mijn artikelen – terwijl die dus al open stond na het inloggen. Persoonlijk heb ik het niet zo op verschillende vensters, dan nog liever een tabblad. Ook Nederlands ontbrak nog bij de spellingcontrole, maar is het dan ook nog een beta voor.

    Maar over het algeheel, ben ik best onder de indruk, al ben ik wel benieuwd wat Apple hier nu precies mee wil. Of beter gezegd, wat willen ze met iWork op de Mac en iOS-apparaten?

  8. ik denk dat ze hiermee willen concureren tegen google drive (voorheen docs) online overal je bestanden beheren en aanpassen. Google mist hier gewoon nog een aantal dingen mee..

  9. Dus je moet hier in de toekomst niet extra voor betalen om gebruik te kunnen maken van pages etc in iCloud? Dat is dus een bijna volwaarde tekstverwerker die je altijd bij de hand hebt, super!

    Iemand een idee of het opslagen van documentjes via iCloud van de iCloud geheugen afgetrokken wordt of staat dit los van de gratis 5 gig aan cloudruimte?

    Zo een 5 gig is al meteen vol en heb onlangs mijn iPad moeten loskoppelen omdat iCloud vol was door mijn iPhone. Zou mooi zijn als dit dus los zou staan van de beperkte gratis ruimte.

  10. @NnN: gaat van de 5gb af. Ik zou een abbo nemen. De goedkoopste, heb ik ook en werkt fijn, hoeft geen zorgen te maken

  11. Wel leuk alles in de cloud kan Obama het meteen door lezen bij de koffie

  12. Worden pages, keynote en numbers hierdoor gratis? leuk. heb ik voor niks een tijdje geleden die programma’s gekocht..

  13. Ik heb met mijn iCloud ingelogd op de beta van OS X 10.9 en kan nu vervolgens met mijn gratis Safari Developers account inloggen op iCloud beta, maar…. geen iWork!! Enkel wat op de normale iCloud beschikbaar is en er staat nochtans leuk linksboven iCloud beta, maar ik merk er niks van.

  14. Bij mij is het nog niet geactiveerd. Ik kan het het beta venster openen, maar ik zie iWork nog niet staan. Spijtig!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.