Uitgelicht
WWDC 2023: alle highlights
Toon of verberg de lijst met posts

Belkin TuneCast Auto LIVE FM-transmitter werkt met iPhone-app

Belkin heeft een FM-transmitter voor de iPhone 3G en 3GS uitgebracht, waarmee je automatisch op basis van gps-locatie afstemt op de beste frequenties. Ook is er een iPhone-applicatie beschikbaar.

belkin tunecast
Belkin heeft de TuneCast Auto LIVE uitgebracht, een FM-transmitter voor de iPhone 3G en 3GS waarmee je via de autoradio naar je muziek kunt luisteren. Dergelijke transmitters leken de afgelopen tijd niet meer zo populair, omdat steeds meer autoradio’s voorzien zijn van een AUX-ingang.


belkin clearscan liveOm het accessoire toch nog aantrekkelijk te maken heeft Belkin extra functies toegevoegd, zoals een GPS-functie waarbij de FM-frequenties worden afgestemd op je huidige positie. En een iPhone-applicatie waarmee je de FM-transmitter via het scherm van je iPhone kunt bedienen. Het bladeren door schermen op een miniscuul led-schermpje is daarmee niet meer nodig.

Het frustrerende bij dergelijke FM-transmitters is het vinden van een frequentie waarop weinig ruis is. De nieuwe FM-transmitter van Belkin belooft dat op te lossen: met ClearScan-technologie zorgt deze ervoor dat je altijd het beste FM-signaal tot je beschikking hebt. Het accessoire is geschikt voor iPhone, iPod touch, iPod nano en de iPod classic. BIj de nano en classic zul je het wel zonder de applicatie moeten doen. In de VS is de tuner al te koop voor $79,99. Europa volgt in maart en Azië/Australië in april 2010. De applicatie ClearScan Live werkt trouwens alleen in combinatie met de transmitter en is dus niet geschikt voor andere/oudere FM-transmitters.

Meer info: Belkin
Downloaden: ClearScan Live (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

25 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.