BeatsX oordopjes

‘Online Apple Stores startklaar voor vertraagde BeatsX-oordopjes’

Officieel spreekt Apple nog steeds van februari, maar volgens recente voorraadinformatie zou de verkoopstart van de nieuwe draadloze BeatsX-oordopjes 'op handen' zijn.

De nieuwe draadloze BeatsX-oordopjes van Apple zijn mogelijk snel verkrijgbaar. Officieel spreekt Apple nog steeds van een verkoopstart in februari, maar recente berichten over voorraadinformatie wijzen erop dat de oordopjes niet lang meer op zich laten wachten. Er werd zelfs al even gesproken over een verkoopstart in Europa, al bleek dat later een foutje te zijn.

BeatsX oordopjes

‘Online Apple Stores startklaar voor BeatsX-oordopjes’

Dit zou blijken uit informatie van de website iStockNow, dat voorraadinformatie van Apple-producten verzamelt. Die registreerde eerder deze week ‘een hoop activiteit’ rondom de nieuwe BeatsX-oordopjes. Volgens de website staan alle online Apple Stores startklaar om de nieuwe oordopjes te gaan verkopen en zou de verkoopstart ‘op handen’ zijn. De oordopjes zouden mogelijk deze week nog in de verkoop gaan, aldus de website. Aangezien het al vrijdag is, is begin volgende week waarschijnlijk logischer.

Maanden vertraging
Apple introduceerde de nieuwe BeatsX-oordopjes afgelopen september al, tegelijk met de introductie van de iPhone 7 en de AirPods. Die laatste gingen, na een vertraging van enkele maanden, eind vorig jaar alsnog in de verkoop. De BeatsX-oordopjes zouden echter nog twee tot drie maanden extra vertraging oplopen, zo maakte Apple in december bekend. De vertraging van de AirPods zou te maken hebben met synchronisatieproblemen tussen beide oortjes, maar het is onduidelijk of dit ook de reden voor de vertraging van de BeatsX-oordopjes is.

Net als de AirPods en de Beats Solo 3 zijn de BeatsX-oordopjes voorzien van Apple’s eigen W1-chip. Ze maken gebruik van een nekband en zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. De oordopjes kosten 149 euro.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 februari 2017, 10:04
Categorie Accessoires
Onderwerpen beats, w1

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.