beats-1-djs

Preview van Beats 1 nu al te beluisteren via iOS-beta’s

Beats 1 zendt nu alvast een preview uit, zodat je een indruk krijgt hoe deze nieuwe radiozender gaat klinken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

beats-1-djsBen je benieuwd hoe Beats 1 gaat klinken? Dan kun je nu alvast luisteren naar een uitgebreide promoclip, die te beluisteren is via de Muziek-app in de nieuwste beta’s van iOS 8.4 en iOS 9. In iets meer dan 2,5 minuut krijg je een indruk hoe de nieuwe radiozender van Apple gaat klinken. Presentator Zane Lowe (zie foto) stelt het nieuwe radiostation aan ons voor en we krijgen fragmenten te horen van de dj’s die straks de virtuele ether gaan vullen, afgewisseld door korte muziekfragmentjes. Onze eerste indruk: het klinkt gezellig druk.

Update: luister zelf de promo

Hieronder kun je de promo van Beats 1 zelf beluisteren:

Beats 1: alleen een promo

Als de muziek begint te spelen krijg je héél even de indruk dat Beats 1 al in de lucht is. Het klinkt allemaal heel geloofwaardig. Maar na drie minuten is het afgelopen met de pret en wordt het akelig stil. Je zult dan ook – net als iedereen – moeten wachten tot dinsdagavond 18:00 uur Nederlandse tijd, als Beats 1 officieel van start gaat.

beats-1-previewEén uur eerder komt iOS 8.4 officieel beschikbaar, de update die je nodig hebt om Apple Music te kunnen gebruiken. Om naar Beats 1 te luisteren heb je trouwens geen abonnement op Apple Music nodig. Je hebt alleen een Apple ID en een geschikt apparaat nodig: iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Windows-pc. Vanaf de herfst van 2015 worden ook Android en Apple TV ondersteund.

Wil je nu al luisteren, zorg dan dat je de nieuwste beta van iOS 8.4 of iOS 9 hebt geïnstalleerd. Open de Muziek-app en je ziet een grote promo-banner van Beats 1. Ben je ingelogd met je Apple ID, dan moet je op het logo klikken om de promo te beluisteren. Het werkt dus NIET als je op de normale play-knop drukt.

Lees ook:

Via: @hansdebakker en André.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juni 2015, 11:29
Categorie Diensten
Onderwerp beats 1

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.