viber-ipad

Gratis chat-app Viber is er nu ook voor de iPad

Viber werkt al jaren goed op een iPhone en voegt daar vandaag ook de iPad aan toe. Handig als je een groter scherm wilt voor langere chatsessies.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

viber-ipadDe populaire gratis chat- en belapp Viber heeft na lange tijd zijn weg gevonden van de iPhone naar de iPad. Met een update is de smartphone-app nu ook beschikbaar op de tablet van Apple.

Met de komst van versie 5.4.1 zijn er geen nieuwe functies te bekennen voor iPhone-gebruikers, maar kunnen ze nu wel hun iPad gebruiken om een gesprek te voeren.

Volledig overgezet

Zoals op screenshots te zien is, is de volledige app overgezet naar de tablet, inclusief alle functies. Het voordeel hiervan is natuurlijk dat je een groter scherm hebt, wat het gemakkelijker maakt om te typen en de ander te zien tijdens een videogesprek.

Ook handig als je met een beroemdheid aan het chatten bent, een mogelijkheid die Viber een tijd terug introduceerde.

Snelle synchronisatie

Zoals het een goede berichten-app betaamt, synchroniseert Viber automatisch tussen de verschillende versies van de app. Het is overigens niet mogelijk om tegelijk in te loggen op een iPhone en iPad, wat te maken heeft met het unieke Viber ID van iedere gebruiker.

Als Apple-gebruiker ben je nu helemaal voorzien van apps op elk type apparaat. Naast de iOS-app heeft de berichtendienst namelijk ook een Mac-versie om op je desktop verder te kunnen praten.

Ondertussen richt Viber zich ook op mobiele games.

Weet je niet welke chat-app je moet kiezen om met je vrienden te praten? Lees dan onze iCulture vergelijkt met de beste chat-apps voor iPhone en iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juni 2015, 16:46
Categorie Apps
Onderwerpen chatten, ipad, viber

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.