start-something-new-kunstwerk

Apple’s Start Something New: begin iets nieuws in 2015

Apple is de campagne Start Something New gestart, om je aan te moedigen iets creatiefs met tekenen, schilderen of fotograferen op de iPhone en iPad te doen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

start-something-new-kunstwerk
Apple is gestart met de campagne ‘Start Something New’. Via een speciale website hoopt Apple je te inspireren om iets nieuws te maken met Apple-producten. Je ziet hoe creatieve mensen de iPhone en iPad gebruiken om bijvoorbeeld tekeningen, schilderijen en mooie foto’s te maken. In de campagne zie je apps die bij het creëren zijn gebruikt en die iedereen kan downloaden, zoals VSCO Cam, Brushes 3 en iMovie.

apple-start-something-new

De campagne ging een paar dagen geleden al van start in Japan en heeft zich nu wereldwijd uitgebreid. Je ziet foto’s en kunstwerken die met Apple-producten en apps zijn gemaakt. Elke penseelstreek, elke pixel en elk frame uit een video is gemaakt door een Apple-gebruiker. Maar de bedoeling is natuurlijk dat je zelf ook aan de slag gaat, door iets te tekenen of te schilderen net zoals kunstenaars Roz Hall, Matt Pyke en Craig & Karl hebben gedaan. Naast de al genoemde apps komen ook Waterlogue, Procreate, Slow Shutter en iDraw aan bod. Genoeg inspiratie om ook zelf aan de slag te gaan!

Zelf bekijken kan hier: Start Something New

slow-shutter waterlogue-iphone-app

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2015, 0:01
Categorie Apple
Onderwerpen apple, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.