iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 31 december 2014

Vandaag op iCulture de twee laatste kwartaaloverzichten, Facebook gaat meer apps maken en bij Snapchat zie je foto's van de jaarwisseling langskomen.

iCulture Vandaag logoWe sluiten bij iCulture de dag bijna af. Nog even onze traditionele rubriek iCulture Vandaag en dan duiken wij ook in het feestgedruis. We sloten vandaag de reeks kwartaaloverzichten af met het derde en vierde kwartaal, schreven over de tsunami aan apps die Facebook van plan is uit te brengen en keken naar de campagne die Apple is gestart om ons creatiever te maken.

Alleen op iCulture

Nieuws

 • Apple is gestart met een campagne om ons creatiever te maken. Met Apple-producten en apps kun je allerlei dingen schilderen, tekenen, fotograferen en filmen, beweren ze in de campagne ‘Create Something New’.
 • Apple is aangeklaagd omdat iPhones, iPods en iPads niet de beloofde hoeveelheid opslagruimte vrij hebben. Het besturingssysteem neemt namelijk ook ruimte in. ‘Misleidend!’ vindt een stel Amerikanen die zich gedupeerd voelen en harde knaken willen zien.
 • In New York kun je binnenkort wellicht verkeersboetes met Apple Pay betalen. De stad zoekt naar een moderne, mobiele oplossing.

Apps

 • Alsof we nog niet genoeg Facebook-apps hebben: Facebook gaat in 2015 nog veel meer apps uitbrengen. Gebruikers vragen er nu eenmaal om, aldus een topman.
 • Wil je de jaarwisseling wereldwijd volgen, dan hoef je niet thuis te blijven. Je kunt ook op Times Square gaan staan en de foto’s van Snapchat bekijken op grote schermen. Of gewoon in de Snapchat-app zelf kijken, want ook daar zijn ze 24 uur lang te zien.

Rubrieken

 • In iCulture Deals vind je een setje opvallende Denon-oordoppen die zeer geschikt zijn tijdens het sporten.

Meer vandaag

acdsee-iphone-appApps die interessant zijn om nog even te noemen, maar die niet apart zijn besproken in een artikel:

 • GoodReader (€5,49, iPhone/iPad, iOS 8.0+) - GoodReader moest functies voor iCloud Drive verwijderen uit de app.
 • ACDSee (€2,29, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - ACDSee ken je misschien wel als Windows-software voor foto’s. Ze hebben ook een iOS-app, die vanaf nu op de iPad te gebruiken is. Zie afbeelding.a
 • B612 (gratis, iPhone/iPad, iOS 9.3+) - Vijf nieuwe filters voor deze selfie-app, waarmee je er altijd goed op staat.
 • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Wil je naar China reizen, dan kun je de vertrouwde Garmin-navigatiesoftware meenemen. Nu met de nieuwste kaarten en ondersteuning voor iOS 8.
 • mySugr: Diabetes Tracker Log (gratis, iPhone + IAP, iOS 10.3+) - Dit diabetesdagboek is nu meer afgestemd op mensen met diabetes type 2.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 december 2014, 22:03
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.