Apple’s iDevices voor 2013: iPhone 5C, gekleurde iPhone 5S en iPad mini 2? (concepten)

Apple gaat in 2013 nieuwe iDevices uitbrengen. Martin Hajek maakte alvast renderings van de nieuwe producten: een iPhone 5C (iPhone mini), iPhone 5S en iPad mini in meerdere kleuren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone-2013
Welke iOS-apparaten gaat Apple in 2013 maken? Martin Hajek uit Utrecht zagen we al regelmatig langskomen op iPhoneclub dankzij zijn extreem realistische productrenders. Denk bijvoorbeeld aan de iPhone 5-afbeeldingen die hij in juni 2012 al maakte en die in september (toen de iPhone 5 uitkwam) beangstigend goed bleken te kloppen. Deze keer heeft Martin de geruchten die op internet circuleren verzameld om Apple’s line-up voor 2013 op een rijtje te zetten.

Er wordt gesproken over een iPhone 5S in meerdere kleuren. Een gekleurde iPad mini kan er dan ook nog wel bij. En geruchten over een iPhone 5C (of iPhone mini) zijn ook weer helemaal terug. Over een paar maanden lachen we hierom, of denken we opnieuw: “Hoe doet ‘ie het toch?” Alle afbeeldingen zijn te zien op Martin’s Flickr-pagina en te bestellen als 3D-model.

ipads-2013

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2013, 13:56
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen budget iphone, ipad, iPhone 5c, iPhone 5s, martin hajek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.