iPhone Theatre laat je filmpjes kijken op korte afstand

Het iPhone Theatre is een houder om filmpjes te kijken op je iPhone. Je draagt de iPhone vlak voor je ogen.

itheatre-hoofdEen nieuw idee om je iPhone te gebruiken: als een mini-theater voor op oogafstand. Je plaats de iPhone in een houder, die via een beugel met een headset verbonden is. Voordeel ten opzichte van de virtual reality-brillen die al langer beschikbaar zijn: bij deze uitvoering kun je ook nog zien wat er in je omgeving gebeurt.

Met z’n 4-inch scherm op zo’n korte afstand voor je hoofd krijg je toch het idee alsof je naar een bioscoopscherm zit te kijken. Het iTheater is bedacht door Mike Enayah, een ontwerper uit Michigan. Je kunt handsfree kijken naar het beeld en als je in trein of bus zit kun je ook je omgeving nog in de gaten houden, zodat niemand met je tas aan de haal gaat. Je steekt de iPhone 5 in een sleuf en start de film. Als je even niet aan het kijken bent kun je het scherm naar boven wegklappen. Stylish? Of toch niet zo?

Minder stijlvolle exemplaren zagen we drie jaar geleden al met eigen ogen op de CES 2010 in de vorm van de hilarische TV Hat. Daarmee kun je ook op korte afstand filmpjes kijken op je iPhone, maar met iets meer privacy.

itheatre-onderdelen

itheatre-bovenop-hoofd

itheatre

Behance via Mashable

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2013, 17:04
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.