Apple’s Back To The Mac als video en podcast beschikbaar

Apple's aankondigingen van gisteren zijn nu in een video en een podcast te bekijken. iLife '11, een nieuwe MacBook Air, Mac OS X Lion en FaceTime voor Mac komen in 90 minuten langs.

back to macApple’s aankondigingen van gisteren hadden betrekking op iLife ’11, Mac OS X Lion, MacBook Air, een Mac App Store en FaceTime voor de Mac. De eerste ontwikkelaar die een applicatie in de Mac App Store gaat uitbrengen heeft zich al gemeld: Firemint heeft Flight Control HD al overgezet naar het Mac-platform. Wie alle aankondigingen nog eens rustig zelf wil bekijken kan terecht op de website van Apple, waar de complete presentatie als QuickTime-filmpje te bekijken is.

Liever als podcast op je iPhone? Dat kan ook. Op de pagina met Apple Keynotes kun je het 90 minuten durende filmpje starten of via iTunes met je iPhone laten syncen.

Leuke ontdekkingen zijn er inmiddels ook al gedaan, bijvoorbeeld een Droste-effect wanneer je met jezelf probeert te FaceTimen, en de mogelijkheid om gelijktijdig FaceTime en iChat te gebruiken op de Mac. Dat wil overigens nog niet zeggen dat FaceTime en iChat compatibel zijn, want het zijn nog steeds aparte apps die niet onderling met elkaar kunnen communiceren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2010, 12:13
Categorie Apple
Onderwerpen apple, keynote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.