iPad-houders: PadDock en Griffin Cabinet Mount

Met de Griffin Cabinet Mount en de PadDock kun je je iPad bevestigen in de kast, aan het keukenkastje, op je bureau of in de garage.

cabinet mountHet bevestigen van de iPad kan op verschillende manieren. Twee nieuwe accessoires zijn de PadDock van $100 en de $70 kostende Griffin Cabinet Mount.

Om met de laatstgenoemde te beginnen: de Cabinet Mount is een houder die je bijvoorbeeld aan het keukenkastje kunt vastmaken om makkelijk recepten af te lezen.

griffin cabinet mountHet mooie is dat je de houder net zo makkelijk inklapt, zodat deze niet in de weg zit als je even niet wilt koken. Griffin ziet toepassingsmogelijkheden in de keuken, de garage of in je geheime mad scientists’s lab. De iPad staat niet in de weg en is het scherm instelbaar op de best mogelijke kijkhoek. Het past in elke ruimte met een minimale diepte van 14 inch (35 centimeter). De arm kan 360 graden draaien en wil je even niets zien, dan kun je de arm met de iPad erin ook compleet wegklappen. Opladen of muziek afspelen via je speakers kan wel, maar er is bij deze houder geen mogelijkheid om de kabels goed weg te werken.

paddockDe PadDock is een houder om de iPad op je bureau te kunnen zetten. Voor $100 lijkt dit een wat dure optie, maar gelukkig is het meer dan alleen een houder. Je kunt er de iPad ook mee opladen en er zit een ingebouwde speaker in, zonder dat er meerdere kabeltjes hoeven te lopen. De dock heeft vier functies: luisteren, opladen, synchroniseren en roteren. De iPad kan in de houder namelijk 90 graden roteren en is aan te sluiten via de normale stroomadapter van de iPad. Als je wilt kun je het apparaat in elke gewenste stand roteren.

Er zijn meer van deze houders, maar dat zijn meestal alleen ‘voetjes’ zonder de mogelijkheid om je iPad ermee op te laden.

Meer info: Griffin Cabinet Mount ($70) en PadDock ($100)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2010, 16:34
Categorie Accessoires
Onderwerp griffin

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.