AppleCare+

AppleCare+ nu ook voor iPod touch beschikbaar

Apple's garantie en verzekering AppleCare+ geldt nu ook voor de iPod touch. Je bent twee jaar lang verzekerd voor 59 euro.

AppleCare+AppleCare+ komt niet alleen naar Europa, maar is voor het eerst ook beschikbaar voor de iPod touch. Dat wordt duidelijk op de Nederlandse website van Apple. Gisteren meldden we nog dat AppleCare+ de iPhone en iPad aanging, maar nu is de service dus breder getrokken. De garantieverzekering van Apple kost 59 euro waarbij je tot twee jaar na de aankoop van je iPod touch gedekt bent. Maximaal 2 schadevoorvallen worden vergoed en bij elk voorval betaal je 29 euro eigen risico.

De prijzen voor AppleCare+ voor de iPod touch zijn daarmee aanzienlijk lager dan bij andere iOS-apparaten. Je betaalt voor de iPhone en iPad 99 euro voor het pakket, plus €69 eigen risico bij iedere reparatie.

De dekking voor de iPod touch omvat niet alleen het apparaat zelf, maar ook de USB-kabel en de koptelefoon. De batterij valt eveneens onder de dekking, maar met de voorwaarde dat je minder dan 50 procent van de originele waarde kan opladen.

Apple biedt in Nederland al langer Applecare aan; een extra garantiepakket dat het eerste jaar standaard bij de iPhone wordt geleverd. Applecare+ geeft je recht geeft op kosteloze reparatie of vervanging bij defecten. Ook biedt Apple hulp met softwareproblemen en kun je snel in contact komen met een hulplijn. Bij fysieke schade gaat het echter om defecten die niet veroorzaakt zijn door jou als klant. Bij AppleCare+ maakt de oorzaak van de schade echter niet uit: je iPod touch wordt bij water- of valschade ook gewoon gerepareerd, zolang je de 29 euro eigen risico betaalt.

Behalve de iPod touch geldt AppleCare+ met dezelfde voorwaarden ook voor de iPod Classic.

Directe link: AppleCare+ voor iPod touch

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2013, 18:21
Categorie Apple
Onderwerpen applecare, ipod touch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.