Reacties voor: Apple Watch vanaf nu ook in Turkije, Rusland en Nieuw-Zeeland

De Apple Watch is vanaf nu ook in Turkije, Rusland en Nieuw-Zeeland verkrijgbaar - en hij is daar goedkoper dan in ons land.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 24 reacties

  1. Apparaat is ook fantastisch, presteert ver boven m’n verwachting.

  2. @JK: Helemaal met je eens👍 accu van de iPhone gaat nu ook veel langer mee. En vooral ideaal dat je niet constant je iPhone uit je zak hoeft te halen om te kijken of je wat gemist hebt. (Ivm werk staat ie meestal op stil) nu een subtiel geluidje is perfect.

  3. Geweldig apparaat! als je hem eenmaal in gebruik hebt wil je niet meer zonder (ik ieder geval niet) even in de tuin muziek aanzetten, mijn apple tv bedienen, even snel een telefoontje aannemen omdat ik thuis niet altijd mijn telefoon in me zak heb zitten. En zo nog veel meer makkelijke functies waar je eigelijk te weinig over leest, en niet te vergeten de killer app kijken hoe laat het is 🙂

  4. Deze vakantie heb ik 25 luchthavens gezien
    Nergens te koop
    Netgens te bekennen
    Apple marketing = MegaFail

  5. Origineel geplaatst door gertje
    Helemaal met je eens👍 accu van de iPhone gaat nu ook veel langer mee. En vooral ideaal dat je niet constant je iPhone uit je zak hoeft te halen om te kijken of je wat gemist hebt. (Ivm werk staat ie meestal op stil) nu een subtiel geluidje is perfect.

    Gebruikt de iPhone veel batterij doordat de watch heel de dag Bluetooth nodig heeft? (Zit nog na te denken over aanschaf)

  6. Raar verhaal dat hij zo goedkoop is in Rusland aangezien de roebel is ingezakt en geen appel meer waard is

  7. @Icandy: Waarschijnlijk wordt de prijs in USD aangeduid

  8. @Icandy: Ze willen natuurlijk ook klanten in Rusland hebben, en voor Apple watch Is het handig dat je ook iPhone hebt maar die is in Rusland ongeveer €100 euro duurder!

  9. België weer niet….ik moet hem al niet meer. Wacht wel op de watch 2

  10. Kan iemand mij het bereik vertellen van de Watch. Als je telefoon bijv. in de avond aan de lader gaat en de Watch heb je om in bed, nog steeds bereik dan?

  11. @fgeer: of de bluetooth of de wifi ( hetzelfde netwerk ) moeten binnen bereik zijn.

  12. Origineel geplaatst door Justin w
    of de bluetooth of de wifi ( hetzelfde netwerk ) moeten binnen bereik zijn.

    Ja dat snap ik maar dat vroeg ik niet. Ik wil het bereik weten als je iPhone en Watch zich niet in dezelfde kamer bevinden. Wel eens ervaren dat de verbinding was verbroken?

  13. Origineel geplaatst door fgeer
    Ja dat snap ik maar dat vroeg ik niet. Ik wil het bereik weten als je iPhone en Watch zich niet in dezelfde kamer bevinden. Wel eens ervaren dat de verbinding was verbroken?

    Ik zou zeggen: loop een apple store binnen en vraag het. Je moet niet verwachten dat mensen dit voor je gaan uitproberen. Zelf heb ik de watch en ook ik ben er van overtuigd! Voor de mensen die nog een metalen band zoeken: kijk op macmaniack.com (in belgie) TOP kwaliteit van hoco!

  14. @fgeer: Nee hoor, werkt prima.
    Ben zelfs wel eens beneden terwijl mijn telefoon boven ligt, en krijg dan zelfs nog meldingen binnen.
    Mits ik verder naar de andere kant van het huis loopt verbreekt hij pas de verbinding.

  15. @fgeer: het bereik valt heel goed mee.in huis zullen ze altijd met elkaar verbonden zijn.ik kan m’n iPhone op de slaapkamer laten laden en intussen buiten in de tuin gaan zitten zonder de verbinding te verbreken

  16. @fluppe: ik deel jou mening teminsten als ze die niet ook nog mondjes maat gaan uitrollen

  17. Origineel geplaatst door fgeer
    Kan iemand mij het bereik vertellen van de Watch. Als je telefoon bijv. in de avond aan de lader gaat en de Watch heb je om in bed, nog steeds bereik dan?

    Als ik me telefoon boven in me kamer heb liggen(2de verdieping) Krijg ik beneden nog steeds berichten soms valt de verbinding weg als ik in de tuin zit.

    Origineel geplaatst door Rayvano
    Gebruikt de iPhone veel batterij doordat de watch heel de dag Bluetooth nodig heeft? (Zit nog na te denken over aanschaf)

    Ligt er aan ik zit bijvoorbeeld meer op me telefoon dan dat ik kijk op me horloge dan verbruikt me telefoon wel meer batterij. Maar als ik de hele dag alleen op me horloge kijk dan heb ik savonds nog 75% over.

  18. @Rayvano: Misschien dat ie iets meer zal verbruiken door de verbinding idd, maar doordat je de iPhone veel minder vaak pakt is dat verschil al ruimschoots opgeheven.
    Ik doe in ieder geval veel langer met de accu nu.
    En de accu van de watch heb ik ook nog niet eens leeg gehad aan het eind van de dag. In het begin verbruik je wat meer doordat je er veel mee speelt maar op den duur wordt dat toch minder. De laatste dagen ben ik niet eens beneden de 50% gekomen.
    Bevalt in alle opzichten dus dik voldoende.

  19. @Icandy: Zat ik ook aan te denken! De economie van Rusland is nu helaas naar de klote dus ik dacht dat de Watch daar duurder zou kosten.

  20. Batterij van de iPhone gaat inderdaad langer mee.. Wat mij opvalt is dat ik nu onder eens veel meer data verbruik dan normaal.. Heeft iemand daar ervaringen mee.. Kosten apps zoals activiteit heel veel data..

  21. Ik heb meestal meer dan 50% batterij duur over op mijn Apple Watch als ik ga slapen.
    De AppleWatch is perfect

  22. Het bereik van de AppleWatch is prima. Ik laat mijn iPhone wel eens in de woonkamer liggen en als ik dan in de keuken ben heb ik nog steeds contact.
    Ik schat in dat het minimaal 10 meter is.

  23. @fgeer: ja hoor de watch heeft 2,4 GHz WiFi ! Dus hangt af van hoe ver jou Berijk is . Hier in mijn huis met 2 Apple timecapsules , kan ik gewoon in de tuin bellen op de watch terwijl me iPhone in ze Dock zit boven .. Lol

  24. @fluppe: Zo denk ik er ook over… Wat heeft het voor nut om rond te lopen met een toestel van een dikke €400 (!) dat over een maand toch al weer een oud model is. Vind ik echt oneerlijk. Ik bedoel waarom België later dan Turkije? En waarom heeft Turkije uberhaut zelfs Apple Stores…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.