‘Apple Watch van ander materiaal eind 2015 verkrijgbaar’

Een Apple Watch gemaakt van ander materiaal zal voor het einde van 2015 verkrijgbaar zijn, aldus een bekende analist.

Apple Watch goldDe huidige Apple Watch is nog niet eens verkrijgbaar, maar er zijn nu al berichten over een nieuw model dat later dit jaar gepland staat. Volgens KGI Securities-analist Ming-Chi Kuo zal in het vierde kwartaal van 2015 de massaproductie van één tot drie nieuwe behuizingen van start gaan, gemaakt van een ander materiaal. De horloges gemaakt met dit materiaal worden wellicht al eind 2015 verkocht.


Kuo stelt het volgende in een bericht aan investeerders:

"Naast de huidige behuizingen van aluminium, roestvrij staal en 18-karaats goud, denken wij dat Apple werkt aan één tot drie nieuwe versies van de Apple Watch gemaakt van ander materiaal. De productie van deze nieuwe Apple Watch zal eind 2015 van start gaan."

De analist heeft het mogelijk over de Apple Watch van platina, die onlangs in geruchten werd genoemd. Het is nu nog de vraag hoeveel Apple precies met deze nieuwe Apple Watch-modellen zal gaan doen. Kuo heeft het over een Apple Watch met een nieuwe behuizing, maar er wordt niks gezegd over verbeterde hardware. Het lijkt er daarom op dat Apple enkel de buitenkant van de Apple Watch gaat vernieuwen. Een tactiek die we Apple zelden zagen toepassen, maar één die goed bij de Apple Watch lijkt te passen: het horloge wordt immers ook als een sieraad op de markt gebracht.

De verkoop van de Apple Watch gaat op 24 april van start. Weet je al welk model je gaat kopen? Laat het ons weten in de poll. We hebben alle prijzen op een rij gezet in het artikel ‘Apple Watch kopen‘.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.