Apple TV Plus details

Hier vind je alle trailers over Apple TV+ shows bij elkaar

Apple heeft een aparte webpagina gemaakt, waar details over aanstaande tv-shows voor Apple TV+ te vinden zijn, zoals trailers en cast. Ook zie je de releasedatum per show en een samenvatting van het verhaal.

Pagina met details over Apple TV+ shows

Om te voorkomen dat de normale Newsroom-pagina van Apple wordt overspoeld door aankondigingen over shows en acteurs, heeft Apple er een aparte pagina voor gemaakt. Op deze pagina vind je voortaan welke series er gepland staan. Je vindt er ook promo-materiaal voor de komende shows, zoals The Morning Show, See en Truth be Told. Klik je bijvoorbeeld op Snoopy in Space, dan zie je een omschrijving, een lijst met de cast, video’s en promoplaatjes. Je kan ook zien wanneer de show in premiere gaat en welke studio’s en productiemaatschappijen erbij betrokken waren.


Niet alle tv-shows hebben al uitgebreide informatie. Zo vind je van de aankomende shows Little America en Little Voice alleen een foto van het afgelopen voorjaarsevent, waarbij diverse sterren op het podium kwamen vertellen over hun aanstaande projecten. Wat ons ook opviel is dat Apple nogal wat PR heeft gepland. Terwijl er normaal bij productaankondigingen vaak dezelfde contactpersoon voor de media wordt genoemd, is er bij vrijwel elke tv-serie een ander aanspreekpunt. Soms zelfs twee. De pagina is bedoeld voor de media, maar net als bij de Newsroom kan iedereen er een kijkje nemen om te zien welke aankondigingen er zijn gedaan.

TV Plus details

Apple noemt TV+, het nieuwe thuis voor ’s werelds meest creatieve verhalenvertellers. Dat is ook wat je terugziet in het aanbod: het gaat vaak over menselijke drama’s en gebeurtenissen. Er staan nu 15 shows op de website die bij de start van Apple TV+ beschikbaar zijn of kort daarna volgen. Je kunt gaan kijken naar The Morning Show, Dickinson, The Banker en meer.

Bekijk ook

Apple TV+: alles over de films en series van Apple's videodienst

Apple TV+ is Apple's eigen streaming videodienst. Het kost €6,99 per maand, maar er zijn ook mogelijkheden om gratis toegang te krijgen. Wat is zoal het aanbod van Apple TV Plus en welke films en series komen eraan? Lees hier alles over Apple TV+, de streamingdienst van Apple.

Ook Disney+ maakt line-up bekend
Ondertussen heeft ook Disney de line-up bekendgemaakt voor de start in november. In een gigantische lijst van meer dan 300 tweets maakte het bedrijf bekend wat er vanaf 12 november zoal te kijken is. De meeste gaan over Disney’s bestaande aanbod, zoals Star Wars: The Force Awakens, Frozen, Three Men and a Baby en Swiss Family Robinson. Ook staan er tv-series op zoals Lizzie McGuire, Recess en de geanimeerde X-Men tv-serie van begin deze eeuw.

Daarnaast zijn er een paar nieuwe Disney+ originals, zoals de Star Wars spinoff The Mandalorian, een serie over High School Musical en een remake van Lady en de Vagebond. Disney richt zich vooral op gezellige films en series voor het hele gezin. Apple heeft ook die insteek gekozen, maar de uitwerking is heel anders.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.