Reacties voor: ‘Apple test iOS 7.1.2 al intern’

Apple test op het moment iOS 7.1.2, zo blijkt uit serverlogs van MacRumors. iOS 7.1.2 heeft waarschijnlijk bugfixes voor mail en iMessage.
Lees het complete artikel → ‘Apple test iOS 7.1.2 al intern’
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 13 reacties

  1. Benieuwd of dan ook de app store problemen over zijn, updates komen niet binnen en vertel anderen is ook alweer een maandje uit de running.

  2. Hopelijk introduceren ze nu eindelijk de optie om anonieme bellers te weren. Door lobby-werk van de telemarketing-industrie heeft Apple deze logische optie nog steeds niet in iOS toegevoegd. Daardoor zit ik nog steeds aan een jailbreak vast (waarbij dit wel mogelijk is) wat ik liever niet heb.

  3. Hopelijk fixen ze de camera/flashlight bugs in 7.1.2. Ben er nu wel een beetje klaar met die zwarte back-camera

  4. En de probleem met de batterij die heel snel leeg loopt,
    elke whatsapp berichtje die ik opstuurt gaat 1% vanaf!
    niet normaal meer.

  5. @dol: Hier sluit ik me bij aan. Tot iOS 7.1 was de batterijduur van mijn iPhone altijd nog vrij goed, met iOS 7.1.1 loopt het ding ineens net zo snel leeg in stand-by modus als wanneer ik hem gebruik!

  6. C.Man: De music app heeft ook nog steeds kleine foutjes. Daarnaast viel mij op de “iTunes accounts” (bij cellular data > system services) meer dan 3 mb per dag lijkt te consumeren). Dat gebeurt ook als iCloud uitstaat en limit ads is geactiveerd? Zou dat een bug zijn? Dat is meer dan 100 mb per maand(!)

  7. Ik hoop dat met verminder beweging (instellingen- toegankelijkheid- verminder beweging) aan op de iPad 2/3/4 de multitasking soepel werkt, niet zo haperig zoals nu

  8. @dol: dan is je telefoon kapot. Ik doe anderhalve dag op een volledig opgeladen phone.

  9. Mijn iphone 5 is ook razendsnel leeg na de laatste update… Kon er altijd een volle dag mee doen, maar nu halve dag!

  10. mijn ipad 2 blijf staat bij iOS 7.1.2-update wat moet ik gan doen

  11. Mijn telefoon start niet meer na de update. Hij is gaan blijven hangen bij de apple logo :s

  12. @Matthijs: Dat ligt denk ik aan jouw camera en een update zal dat waarschijnlijk niet verhelpen. Misschien moet je even een keertje langs bij de Apple winkel.

  13. @Ess: Je vindt in het artikel over iOS 7.1.2 instructies hoe je dit kunt oplossen. We hebben ook een apart artikel over dit probleem.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.