iWatch Goliath: zo ziet een grote iWatch eruit (concept)

De iWatch Goliath is het laatste iWatch-concept, met een groot scherm en een aangepaste versie van iOS 8 met de Healthbook-app.

iWatch GoliathHet ene gerucht na de ander over de iWatch komt voorbij, maar ondertussen is er nog geen enkel onderdeel naar buiten gelekt. Het is daarom een compleet mysterie hoe Apple’s iWatch er exact uit komt te zien. Gelukkig zijn er nog altijd de conceptmakers, die met wat fantasie alsnog vorm kunnen gegeven aan nog niet uitgebrachte Apple-producten. Waaronder Mindspi Vision, die in een conceptvideo een iWatch laat zien met een vrij groot scherm. Het concept draagt daarom ook de naam ‘iWatch Goliath’


De videomaker heeft zich voornamelijk op het ontwerp van de hardware gericht: in de beelden zien we een witte iWatch, die met een metalen band bij elkaar wordt gehouden. Het scherm is in principe een kleine iPhone, met daaronder zelfs een homeknop. Op het scherm is een aangepaste versie van iOS te zien waar we nog wel wat sceptisch over zijn: de app-iconen lijken wel erg lastig om aan te tappen.

Het concept toont ook de Healthbook-app, grotendeels gebaseerd op eerdere beelden en geruchten. Hierop kun je bijvoorbeeld je hartslag en gelopen stappen bijhouden, informatie die de iWatch kan verzamelen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 mei 2014 om 17:00
Onderwerp
Categorie
iDevices

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.