Reacties voor: ‘Apple test budget iPhone in meerdere kleuren al intern’

De budget iPhone wordt door Apple al in kleine series getest, zegt het Japanse blog Macotakara.

Reacties: 20 reacties

  1. Wat handig dat de iculture app al op de budget iphone te vinden is!! 😉

  2. Origineel geplaatst door Juan-89
    Wat handig dat de iculture app al op de budget iphone te vinden is!!

    Ha ik ook al opgemerkt 😛

    Ik denk zelf dat dit gewoon de uiterlijk van de goedkopere iPhone wordt, net zo stevig als een 3GS (of beter) en toch een iPhone van goede kwaliteit, ik kon wachten tot die uitkomt maar ik wou liever meteen de 4 nemen, die ziet er gewoon naast 4s in mijn ogen lekker luxe uit.

  3. Niet echt ‘Apple-waardig’ dit lijkt me..
    Maar goed, eerst even afwachten

  4. Ik hoop eerlijk gezegd dat dit niet waar is, zal echt apple image beeld veranderen, wat zojuist jammer is.

  5. Apple moet mee met zijn tijd en zeker uit die (ouderwetse) bekrompen ivoren toren gaan. Apple heeft zich inmiddels zo een belachelijke reputatie gecreëerd, dat ze wel moeten. Apple beseft gelukkig dat ze niet meer aan de top staan, integendeel zelfs. Apple wordt meer en meer beschouwd als iets voor domme mensen. Uiteindelijk staan ze wel enorm achter. Hopelijk voor Apple doen ze iets aan hun bekrompen en ouderwetse situatie. Het wordt tijd dat Apple toegeeft dat ze compleet achterhaald zijn. En dat is het ook. Hopelijk wordt iOS7 iets super spectacualair, want anders zal het terug niks worden. En dat betekend dat de iPhone25(indien er nog sprake is) nog altijd dezelfde oude kul zal zijn. Als men nog altijd dit saaie en ouderwets systeem zal hanteren, dan vrees ik voor Apple dat het voorbij is. Iedereen verwacht heel wat van iOS 7, Hopelijk voor Apple wordt iOS 7 geen ontgoocheling. Ben benieuwd. Hoe meer ik presentaies van Apple zie, hoe lachwekkender het is. Apple is de clown en de LOL aan het worden. Het is schamelijk als je een Apple product hebt. Iedereen lacht je uit. Apple betekend niks meer. Alles gaat berg af bij Apple. Hoe zou dat komen? Ze zijn gewoon slecht bezig.

  6. @sunlightzeep: Hier kan ik heel veel over zeggen maar dan wordt het een discussie. Heel IOS is sowieso al beter dan de rest, blijft zn waarde houden en kwalitatief hoogwaardig. Misschien zijn ze deze keer wat achter op schema maar je zal je nog gaan verbazen denk ik. En ouderwets ?? Die snap ik echt niet want heeft er niets mee te maken. Apple staat bekend als een topmerk en moet zich zeker niet bezig houden met Blokker-telefoons. Je weet de waarde van het bedrijf Apple, niet slecht en denk dus ook een buffer voor een wat mindere tijd 😉

  7. Niemand lacht je uit als je een Apple hebt, de rest klopt wel wat je zegt.
    Maar dat is als sinds de dood van SJ, hopelijk zal iOS7 wel wat worden, Ive weet min of mee precies wat Jobs z’n smaak was en hopelijk maakt hij dit waar.

  8. Veel vrezen hier precies voor die goedkopere iphones. Ik denk niet dat je deze mag gaan vergelijken met de duurdere modellen en verwacht dat de toestellen ivm technical specs vele malen lager zal liggen met een laag opslagvermogen (max 8GB ofzo) anders doet apple zichzelf de das om voor zijn duurdere iphones.

  9. Zoals ik al vaker heb gezegd, 3g en gps chip in een ipod en je hebt je budget iphone. Extra productie kosten €5 en €100 meer vragen.

  10. @sunlightzeep: Jij wil hier zogezegd overkomen als een objectief iemand maar kan het toch niet laten om zowel apple als zijn gebruikers te beledigen. Ga ergens anders het zielig gefrustreerd Android trolletje gaan uithangen of is er weer te weinig leven op androidworld.nl?

  11. Origineel geplaatst door sunlightzeep
    Apple moet mee met zijn tijd en zeker uit die (ouderwetse) bekrompen ivoren toren gaan. Apple heeft zich inmiddels zo een belachelijke reputatie gecreëerd, dat ze wel moeten. Apple beseft gelukkig dat ze niet meer aan de top staan, integendeel zelfs. Apple wordt meer en meer beschouwd als iets voor domme mensen. Uiteindelijk staan ze wel enorm achter. Hopelijk voor Apple doen ze iets aan hun bekrompen en ouderwetse situatie. Het wordt tijd dat Apple toegeeft dat ze compleet achterhaald zijn. En dat is het ook. Hopelijk wordt iOS7 iets super spectacualair, want anders zal het terug niks worden. En dat betekend dat de iPhone25(indien er nog sprake is) nog altijd dezelfde oude kul zal zijn. Als men nog altijd dit saaie en ouderwets systeem zal hanteren, dan vrees ik voor Apple dat het voorbij is. Iedereen verwacht heel wat van iOS 7, Hopelijk voor Apple wordt iOS 7 geen ontgoocheling. Ben benieuwd. Hoe meer ik presentaies van Apple zie, hoe lachwekkender het is. Apple is de clown en de LOL aan het worden. Het is schamelijk als je een Apple product hebt. Iedereen lacht je uit. Apple betekend niks meer. Alles gaat berg af bij Apple. Hoe zou dat komen? Ze zijn gewoon slecht bezig.

    Je hebt mij in ieder geval doen glimlachen zo vroeg op de morgen. Bezitters van Apple producten voor dom uitmaken, terwijl in het kleine stukje tekst dat je weet te produceren, de ene na de andere taalfout staat. 🙂

    Thx!!

  12. Nu nog een budget MacBook Pro in pink voor mijn kleindochter. Past beter bij haar Barbie poppetjes dan zo’n minimalistisch aluminium ding.

  13. Steve Jobs draait zich om in zijn graf.

    Hij zou dit nooit gedaan hebben. Apple staat voor kwaliteit en vernieuwing.

    Jammergenoeg is dat met de dood van Steve Jobs wat achteruitgegaan. Ik geloofde vroeger niet dat één man zo belangrijk voor een bedrijf kon zijn maar nu besef ik dat ik mis was.

    Ikzelf heb geen iPhone niet meer omdat ik, na 4 jaar de allereerste iPhone gehad te hebben, iets anders wou. Ik wil graag terug maar dan moeten ze terug doen waarmee ze vroeger zo bekend zijn geworden en dat is VERNIEUWEN.

    Budget phones is leuk maar dat is een ander segment. Een segment waar er al genoeg kwalitatieve keuzes zijn. Apple is een merk gelijk B&O, Bose, Loewe. Producten die kwalitatief kloppen. Soms lopen de specs wat achter maar het zijn stuk voor stuk kwalitatieve producten. Geen budget toestand gewoon kwalitatief, vaak overpriced, maar het is gewoon waard.

  14. Ik vin het een slimme zet van Apple om een breder marktsegment te verkrijgen met een ‘budget’ iPhone.
    Apple zou Apple niet zijn als onder de motorkap je dezelfde kwaliteit krijgt als het topmodel maar dan met minder vermogen/geheugen. Iedereen die dus iets minder te besteden heeft maar wel graag een iPhone wil hebben word op z’n wenken bediend. En, deze potentiele doelgroep is groter dan je denkt.
    Het succes van Android is hieraan mede te danken…. HTC, Samsung etc spelen hier goed op in door vele modellen in alle prijscategorieën aan te bieden. De iPhone heeft slechts één smaakje tot nu toe, of je koopt een ‘old skool’ 3GS of 4.

    En ik zou best zo’n kekke oranje plastic 5s willen hebben. Als me dat €100 of €200 in de aanschaf scheelt neem ik de ‘beperkingen’ op de koop toe.
    (Ik hen nu een 4S en m’n abb. loopt in oktober af….)

  15. Ik hoop ook niet dat deze iPhone er komt. Apple moet voor kwaliteit gaan en niet voor de prijs. De budget iPhone is in mijn ogen de iPhone 4. Of misschien zelfs wel de iPhone 3GS als je nog minder ervoor wilt betalen.

  16. Ondanks alle geruchten blijf ik niet geloven dat die zogenaamde budget-iPhone er ooit gaat komen. Komt hij wel, dan begaat Apple naar mijn mening een enorme blunder en wordt het imago van het bedrijf beschadigd. Op dit moment voldoet de iPhone 4 prima als instapmodel.

    Apple kan zich dit jaar beter meer gaan richten op softwaregebied, daar staat het eigenlijk al 2 jaar zo goed als stil. Ik verwacht veel van iOS 7 en het zou me zwaar tegenvallen mocht het een relatief kleine update worden zoals bijv. iOS 6.

  17. Aan een negatieve reatie hierboven: leg mij eens uit waarom de apps nog altijd beter zijn bij een iPhone? Waarom nog alles steeds soepeler loopt op een iPhone? Laat me eens weten of je de s4 zou vernieuwend vind tegenover de s3 en van die paar nieuwigheden, vertel me er eens het nut van, zoals dat met je ogen scrollen die trouwens niet eens goed werkt in de praktijk haha. Allemaal zaken die niet eens nodig zijn, leuk als het zou werken maar nodig? Nee, geef mij dan maar een goeie app. En ios moet idd eens vernieuwend worden, dat zal ook gebeuren nu. Maar ik verkies nog altijd de iPhone omdat het simpeler is, geen wirwar aan menu’s zoals bij android, ik vraag me telkens af waarom er zoveel instellingen zijn bij deze, voor niks nodig, geeft alleen problemen met de batterij, ik heb er 3 gehad androids, telkens ferme miserie mee mee die batterij. Laat maar zo.

    Over die budget iPhone: Apple moet iets doen he: ze bereiken vele mensen niet omdat het te duur is, daardoor koopt iedereen een samsung of andere. Als je met een budget iPhone meer mensen kan bereiken= meer muziek verkopen via itunes en meer apps verkopen + meer acceccoires ;).

  18. Origineel geplaatst door Vroem
    Over die budget iPhone: Apple moet iets doen he: ze bereiken vele mensen niet omdat het te duur is, daardoor koopt iedereen een samsung of andere. Als je met een budget iPhone meer mensen kan bereiken= meer muziek verkopen via itunes en meer apps verkopen + meer acceccoires .

    Ja dat is wel waar, een budget phone is een logische zet. Elk bedrijf met commerciële gedachtengoed moet zo handelen. Maar Apple Versie Steve Jobs was zo niet. Daar stond vernieuwing en innovatie centraal. Natuurlijk hoort winstbejag daar ook bij das ook logisch. Maar de iPhone is altijd duur geweest en toch heeft het zo een succes status kunnen bereiken. Zonder hun waren er nu misschien nog geen touchscreen telefoons of spraken we niet over OS voor smartphones.

    Apple zou beter teruggaan naar hun roots. Producten maken voor de happy few, voor mensen die het nieuwste willen en misschien er nog wat vreemd bijlopen in het begin. De massa zal wel volgen.

    Google is daar nu veel sterker in. Akkoord het ontwerp van Google glass is vreemd maar ja al de grote uitvindingen zijn in het begin vreemd. Ik herinner mij nog goed de spotprent over de iPad. 4 iPhones tegen elkaar geplakt 😉

  19. De iPhone 4/4s/5 en zo dadelijk de 5s zijn niche producten van Apple. Apple heeft wereldwijd een zeer grote klantengroep die in hoge mate trouw is. Deze klant blijft altijd de nieuwste iPhone kopen ondanks dat de concurrent ‘op dat moment’ iets meer te bieden heeft of iets vernieuwender is. Ze hebben er (veel) geld voor over. Dat er ook een zeer groot aantal mensen zijn die ook een iPhone willen kopen maar het niet kunnen, en natuurlijk weten dat de 5 serie meer uitstraling heeft en meer te bieden heeft, weet Apple donders goed. Zolang Apple kwaliteit, betrouwbaarheid en bedieningsgmak voor beide segmenten biedt, zal Apple geen imagoschade lijden. Kijk maar naar Mercedes en de Smart. Het is Mercedes zelfs gelukt dat de Smart in de markt ook als een niche product wordt gezien.

  20. Er klopt gewoon iets niet aan deze hele gerichtenstroom over de budget iPhones. Apple heeft altijd gezegd dat de “oudere” versies de budget versies waren, wat ook erg logisch is. Je krijgt een kwalitatief goede telefoon met gewoon minder sterke specs voor dit moment en hij is dan ook goedkoper. Ik zou dan niet begrijpen waarom ze ook nog dubbelop een budgetvariant zouden moeten maken. Ook trouwens, de iPad is ontworpen als een soort budget MacBook, omdat de kwaliteit te ver achteruit zou lopen als ze de specs zouden moeten verlagen.
    Als ze dit zouden uitbrengen, zou Apple Apple niet meer zijn en dat zou ik erg jammer vinden, want dit ideaal is juist wat mij zo van dit bedrijf laat houden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.