Apple stelt iOS 7 GM (Golden Master) beschikbaar

Apple heeft vandaag iOS 7 beta GM uitgebracht voor ontwikkelaars en testers. De update kan via iTunes Connect worden gedownload.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft zojuist de Golden Master (GM) van iOS 7 voor ontwikkelaars beschikbaar gesteld. Deze versie draagt buildnummer 11A465. Tegelijkertijd met de de Golden Master voor iOS 7 heeft Apple ook de GM-versie van Xcode beschikbaar gesteld. De Golden Master is identiek aan de versie van iOS die op 18 september voor het grote publiek beschikbaar gesteld zal worden. Na het verschijnen van de Golden Master worden er geen nieuwe functies aan iOS 7 toegevoegd. Deze iOS-versie is ook naar leveranciers gestuurd voor de nieuwe iPhone 5S en iPhone 5C. Ontwikkelaars kunnen de update downloaden vanuit het Development Center.

Het verschijnen van de Golden Master werd voorgegaan door een aantal betaversies. Het merendeel hiervan was op maandag 19:00 uur Nederlandse tijd te downloaden, maar iOS 7 beta 6 werd als uitzondering door Apple uitgebracht in de nacht van 15 op 16 augustus.

iOS 7 Golden Master installeren

De Golden Master kan alleen door ontwikkelaars vanuit het Development Center worden gedownload. Afgelopen jaar was er geen over the air-update van de Golden Master beschikbaar. Apple waarschuwt dat je na het installeren van de Golden Master niet terug kunt naar eerdere versies van iOS.

iOS 7 is geschikt voor de volgende apparaten:

  • iPhone 4
  • iPhone 4S
  • iPhone 5
  • iPad 2
  • 3e generatie iPad met retinascherm
  • 4e generatie iPad met retinascherm
  • iPad mini
  • 5e generatie iPod touch

iOS 7 vanaf 18 september beschikbaar voor iedereen

Met de komst van de Golden Master zijn we nog maar één stap verwijderd van het officiële verschijningsmoment van iOS 7. Op 18 september zal Apple iOS 7 voor iedereen beschikbaar stellen.

Apple vraagt ontwikkelaars om iOS 7-apps

Apple heeft officieel aangekondigd dat de App Store nu apps accepteert die geschikt zijn voor iOS 7. Ook is er een document voor ontwikkelaars beschikbaar gekomen, waarin wordt uitgelegd hoe je je apps geschikt kunt maken voor de iPhone 5S met 64-bits processor.

submit ios 7

In onze serie iOS 7 uitgelicht lees je over alle belangrijke vernieuwingen in iOS 7. Heb je weinig tijd, lees dan ons overzichtsartikel van deze serie of lees het Dossier iOS 7.
Let op! Beta’s van iOS 7 zijn niet bedoeld voor dagelijks gebruik. Vragen naar UDID’s en downloadlinks van de iOS 7-betasoftware en/of het uitwisselen hiervan is niet toegestaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2014, 12:24
Categorie iOS
Onderwerpen firmware, ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.