Apple stelt iOS 4.3.1 beschikbaar

Apple heeft vanavond iOS 4.3.1 voor de iPhone, iPod touch en iPad beschikbaar gesteld, waarin geen nieuwe functies zijn toegevoegd maar louter kleine (en grotere) bugs (problemen) zijn verholpen.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

iOS 4.3Apple heeft zojuist iOS 4.3.1 (build 8G4) voor de iPhone, iPod touch en iPad beschikbaar gesteld. Het is een zogenaamde bugfix-update, die verschillende problemen in iOS 4.3 op zou moeten lossen. Eerder deze week wist de website Boy Genius Report al te melden dat de update binnen twee weken beschikbaar zou komen. De website publiceerde ook al zijn eerste bevindingen, waaruit bleek dat de accuduur, die sinds iOS 4.3 bij veel mensen was verslechterd, weer enigszins zou zijn verbeterd.

Volgens Apple zou de update verschillende problemen verhelpen, waaronder problemen met de graphics op de vierde generatie iPod touch. Ook worden problemen genoemd die betrekking hebben op het activeren van en verbinden met mobiele netwerken. Mogelijk verwijst dit naar de problemen met bepaalde Vodafone-simkaarten, die iOS-apparaten lieten crashen.

iOS 4.3.1 changelog

De update is beschikbaar via iTunes voor de iPhone 4 (GSM), iPhone 3GS, iPad en iPad 2 en de derde en vierde generatie iPod touch.

Als je afhankelijk bent van een jailbreak luidt het advies om niet meteen te updaten naar iOS 4.3.1 maar te wachten tot er een jailbreak beschikbaar is.
Let op! Vanwege de hoge load op de server is reageren bij dit artikel op dit moment helaas niet mogelijk. Voor vragen/opmerkingen kun je terecht op ons forum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 maart 2011, 22:23
Categorie iOS
Onderwerpen firmware, ios 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.