Reacties voor: Apple recyclingprogramma geeft tot 437 euro voor je oude iPhone

Het is sindskort mogelijk om ook je iPhone en iPad bij Apple in Nederland te laten recyclen. Apple betaalt hiervoor voor je tweedehands apparaat. Eerder kon je dit enkel met een iMac of MacBook in Nederland doen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 33 reacties

  1. Natuurlijk alleen te besteden in de Apple Store….

  2. Hier moet je geen waarde aan hechten. Dit is alleen maar in het kader van de corporate governance. “Kijk, wij doen ook aan recycling en zijn dus een groen bedrijf!” Uiteraard goed dat Apple hier aan mee doet, maar in de praktijk heeft het geen waarde.

    Geen kip die een iPhone 4s terug brengt naar Apple voor EUR 437. Op Marktplaats/iPhoneclub krijg je een veel hoger bedrag voor een 64GB iPhone 4s.

  3. Lekker, site springt steeds terug naar het invulscherm als ik alles ingevuld heb.

  4. Mm, die van mij (4) is in het toilet gevallen en écht overleden. Dus stel dat ik er dan toch nog geld/waardebon voor krijg, wat moet ik er anders mee? Dan is het toch mooi mee genomen of zie ik iets over het hoofd?

    update: als het toestel waterschade heeft en niks meer doet is je toestel niente waard.

  5. Origineel geplaatst door Mees
    Mm, die van mij (4) is in het toilet gevallen en écht overleden. Dus stel dat ik er dan toch nog geld/waardebon voor krijg, wat moet ik er anders mee? Dan is het toch mooi mee genomen of zie ik iets over het hoofd?update: als het toestel waterschade heeft en niks meer doet is je toestel niente waard.

    Een iPhone 4 is op marktplaats al snel €50-€100 waard ook al doet hij niets meer.

  6. @Flieps: Wat is dat nou voor onzin. Je weet zeker niet hoeveel die onderdelen verder nog waard zijn. Daarom heb je veel van die reclames op tv waar je je telefoon naar kunt sturen in ruil voor (te weinig) geld.
    Daarnaast verkoopt Apple ook heel goed met refurbished toestellen.

    Als Apple graag ‘groen’ wilde zijn dan hadden ze het er sowieso bij gezet.

  7. Heb nog een iphone 4 wit, die na 5 minuten uitvalt en dan weer opstart… Ff proberen? Of marktplaats

  8. @Ryan: Als dit een storing is die buiten jouw schuld is dan valt de 4 nog gewoon onder garantie (ervan uitgaande dat je ‘m in de EU gekocht hebt)

  9. @L0ngj0hn: Apple schrijft “sowieso” alles op wat ze wil?

  10. Hmm 62 euro voor een werkende 3GS. Waarom maakt Apple zijn sites niet iPhone friendly?

  11. Kun je beter bij de Phonehouse zogenaamde trade-in doen. Krijg je er meer voor!

  12. Wie gaat er nu zijn toestel voor een habbekrats weggeven, ik niet in elk geval. Ikzelf heb nog een 3GS 8gb verkocht voor 250€. In perfecte staat wel zonder één enkel krasje, het onderhouden van je toestel bepaald de waarde als je hem verkoopt. Ik heb al iphones 4 gezien waar ik geen 100€ meer voor geef.

  13. jammer dat je geen Ipod Touch kan invullen.. heb hier nog een kapotte 2e generatie liggen 🙂

  14. Site is ook niet Safari voor Mac OS X-vriendelijk. Waardes springen terug bij bevestiging. Via Firefox geen problemen #fail

    €48 voor schadevrije iPhone 3G, dacht het niet. 😛

  15. Gewoon op marktplaats zetten, krijg je er veel meer voor.. Mijn iPhone 3G leverde me nog 250 euro op

  16. iPhone 3G, Zwart 16GB. Bijna niets mee aan de hand maar sleep button is defect: 12 EUR.

    Laat me niet lachen…

  17. @Mees: Mees, gewoon even naar de Apple store (Amsterdam) gaan. Dan kun je hem omwisselen voor een nieuwe tegenbetaling van € 150,- Dan heb je gewoon weer een nieuwe :). On-topic; de actie is goed, maar heeft weinig waarde.

  18. Loooool 4 euro voor een iPhone 2g 4gb 🙂
    Die zijn zeldzaam en goud waard !!!!

  19. 62 euro voor een perfecte 3GS

  20. Uit de voorwaarden

    Betalingen kunnen uitsluitend naar een bankrekening in het België worden gedaan.

    hahaha

  21. Als ik me iphone 4s 64 gb onbeschadigt in lever krijg ik maa 109 euro!!

  22. @Mees: Kijk hier eens op voor prijzen van kapotte iPhones! Wordt nog best goed voor betaald…

  23. Origineel geplaatst door Orry van Doorn
    @Mees: Mees, gewoon even naar de Apple store (Amsterdam) gaan. Dan kun je hem omwisselen voor een nieuwe tegenbetaling van € 150,- Dan heb je gewoon weer een nieuwe . On-topic; de actie is goed, maar heeft weinig waarde.

    Geld dat voor alle schadegevallen, bv. ook een gebroken scherm? En is het nog tot een bepaalde leeftijd? Ik heb nl. een iPhone 4 16GB wit, gebroken scherm en start ook niet meer op en een iPhone 4 16GB zwart waar tijdens het bellen de microfoon uitvalt (microfoon werkt goed, is een chip probleem) die ik allebei wel voor €150 wil omruilen tegen een werkende.

  24. Is het echt een recycle actie? Het lijkt mij eerder dat Apple of dat bedrijf met wie ze werken de intentie heeft de toestellen (opgeknapt) opnieuw te verkopen.

  25. iPhone 4S (16GB) Zwart
    Schatting door Dataserv:
    EUR 336,00

  26. Wauw, krijg toch €4 terug voor m`n in perfecte staat verkerende iPhone 2g..

  27. Een vriend van mij leverde zijn iPhone 3GS 8GB in, het frame was een beetje stuk en de volume knop was eruit. Het geluid werkte ook niet meer goed. Hij is naar de Apple Store gegaan en heeft voor € 150,- een nieuwe iPhone 3GS gekocht omdat hij z’n oude inleverde. Een iPhone 3GS kost € 349,99 bij Apple, hij heeft dus 200 euro ‘gekregen’ voor z’n oude, toch wel kapotte, iPhone.

  28. Ik kan daar niet uitgebreid antwoord opgeven in dit reactie forum, neem even contact op. Dan help ik je aan de juiste info

  29. @Orry van Doorn: Graag, maar hoe? Zit je ook hier op het forum?

  30. Mega zware blunder van Apple.

    In Safari 5.1.7 worden de keuzes gereset bij het klikken op de knop, maar het werkt perfect in Chromium.. Dit is zelfmoord.

  31. Dat de site niet werkt met Safari is wel weer knullig. Maar de prijs die je terugkrijgt voor een iPad is wel erg aan de lage kant. Er zijn Apple resellers die er meer voor geven.

  32. Ik heb een in goede staat verkerende iPhone 3Gs ingestuurd. Wilde wel eens hun reactie weten. Kreeg bericht dat ik geen geld krijg omdat is gebleken dat de accu was opgezwollen en daardoor het display kapot. Nog nooit zo’n een l*l verhaal gehoord. Er mankeerde helemaal niets aan die Iphone toen ik hem opstuurde. De tekst in de e-mail stond ook nog vol met taalfouten. En ik moet 20 euro betalen als ik de iphone terug wil.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.