apple-reclamespot-dreams

Apple-reclamespot ‘Dreams’: realiseer je dromen met een iPhone 5s

Apple heeft de reclamespot 'Dreams' uitgebracht: met de iPhone 5s realiseer je je dromen in verschillende beroepsgroepen.

apple-reclamespot-dreamsApple heeft vandaag een nieuwe reclamespot uitgebracht voor de iPhone 5s. De stijl is weer vertrouwd, in tegenstelling tot de reclamespot voor Beats, die eerder vandaag verscheen en nogal wat vertwijfelde reacties opriep. ‘Dreams’ gaat ouderwets in op de vele mogelijkheden van het toestel: met de iPhone 5s heb je meer kracht in handen dan je denkt. Er komen een aantal apps langs, die je wellicht wel herkent en waarvan je hieronder een lijstje ziet. Het reclamespotje heeft als achtergrondmelodie ‘When I Grow Up‘ van Jennifer O’Connor.

Het ‘Als ik groot ben’-achtergrondmuziekje is passend, want in de video zie je hoe mensen een bepaalde carriere najagen en daarbij geholpen worden door hun iPhone. De Dreams-reclame is onderdeel van Apple’s langlopende campagne, waarin wordt getoond dat je meer kunt dan je denkt – als je maar een iPhone 5s op zak hebt. De campagne begon afgelopen april met de clip Powerful, daarna volgde een filmpje over fitnessaccessoires onder de titel Strength en tenslotte volgde het filmpje Parenthood.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2014, 12:47
Categorie Apple
Onderwerpen apple, iPhone 5s, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.