Reacties voor: Zo wil Apple de iPhone waterbestendiger en de oortjes beter maken

Hoe wil Apple de iPhone waterbestendiger gaan maken? Een patent omschrijft een methode die Apple kan gebruiken bij de speaker van een iPhone. Ook omschrijft Apple een set oortjes die gebruik maakt van bewegingssensoren en een microfoon voor beter geluid.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Hadden ze dit maar bij de 6s gedaan.

    Aan de bovenkant is er water bij gekomen en nu doet hij niks meer…(Condens achter de camera en indicator bij simkaartslot is rood, indicators bij lader niet) Helaas. Ik stond wel raar te kijken omdat ik ook filmpjes zag waar hij het een uur volhield.

  2. Zo snel mogelijk graag mijn 5s is laatst ook in het water gevallen nu bij een maker maar nog geen goed nieuws gehoord

  3. Waterdicht, voor mij overbodig en onzinnig.

  4. @Nick Seamore: Leuk toch? Zwemmen met je iPhone, jammer dat je met natte vingers het scherm niet kan bedienen maarja het gaat om het idee.

    Nee maar zoals hierboven al staat is het handig bij “ongelukjes” dat je niet meteen een design-steen hebt.

  5. iPhone wellicht pas in 2017 waterdicht? 😱
    Wat gaan jullie me nou maken?
    Er blijft weinig van de veelbelovende geruchten over de iPhone 7 over he?
    Ik heb nog steeds een iPhone 5 omdat ik al 3 jaar wacht op een waterdichte iPhone met saffierglas en zonder uitpuilende camera 😠
    Wat gaat de iPhone 7 dan wel zo speciaal maken dat ik die hebben moet?

  6. @Nick Seamore: Ik had toch graag een waterdichte iPhone gehad toen ik mijn iPhone op de vensterbank in mijn hotelkamer had gelegd en deze de ochtend erna terugvond in een heel klein plasje water omdat de condens zo erg was. Had me mooi 100 euro aan reparatiekosten gescheeld.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.