Apple organiseert iPhone Tech Talk World Tour – Amsterdam op 3 november

Apple reist heel de wereld af om iPhone-ontwikkelaars meer kennis over het ontwikkelen bij te brengen. Objective-C, Cacao Touch, user interface-design, et cetera zullen allemaal aan bod komen. De inschrijving voor het event in Amsterdam is nu geopend.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

“Stay where you are. We’re coming to you” is de slogan die te lezen is op de Developer Connection-pagina van Apple over de iPhone Tech Talk World Tour. Na het vervallen van de NDA mogen ontwikkelaars elkaar weer helpen met het ontwikkelen van iPhone-applicaties en daar doet Apple maar al te graag aan mee. Ontwikkelaars in dienst bij Apple reizen heel de wereld af om ontwikkelaars dingen bij te leren over de code, user interface-design, game-design, web interface-design, enzovoort. Ook persoonlijke vragen over het ontwikkelen voor de iPhone zullen beantwoord worden.

De World Tour zal later deze maand beginnen en in december pas eindigen. Het is gratis bij te wonen, grijp daarom je kans. Je moet je wel inschrijven en dat is alleen mogelijk als je een geregistreerde iPhone Developer bij Apple bent.

De presentaties zullen plaatsvinden in de volgende Europese steden:
22 Okt Parijs
24 Okt München
03 Nov Amsterdam
07 Nov Londen
10 Nov Berlijn
11 Nov Madrid
14 Nov Kopenhagen
17 Nov Zürich
19 Nov Rome
08 Dec Stockholm

De niet-Europese steden waar dit evenement nog meer plaatsvindt, zijn op de AppleInsider-pagina te lezen.

De presentaties gaan onder andere over Objective-C en Cocoa Touch, maar ook over hoe je de features van de iPhone maximaal kunt benutten, en hoe je je applicatie uiteindelijk in de App Store krijgt.

Voor de inschrijving voor deze iPhone Tech Talk World Tour in Amsterdam kun je op deze pagina terecht.

Via: AppleInsider

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 23:59
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen apple, developers, evenement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.