Apple organiseert iOS 5 Tech Talk 2011 voor ontwikkelaars

Apple organiseert iOS 5 Tech Talks in negen steden wereldwijd. Berlijn en Londen zijn in november aan de beurt. Je kunt je aanmelden bij Apple.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ios 5 tech talk
Apple organiseert nog dit jaar een serie bijeenkomsten voor ontwikkelaars. Onder de naam ‘Tech Talk World Tour’ zoeken ze de ontwikkelaars op om ze bij te praten over iOS 5. Eerder organiseerde Apple ook al dergelijke Tech Talks. Op 2 november kun je terecht in Berlijn en op 7 november in Londen.

Ook Rome, Beijing, Seoul, Sao Paolo, New York, Seattle en Austin staan op het programma. Net als tijdens de WWDC-ontwikkelaarsconferentie kun je terecht voor extra trainingen, interessante sessies en de mogelijkheid om Apple-engineers vragen te stellen. De sessies staan open voor alle leden van het iOS Developer Program, maar ontwikkelaars met minimaal één gepubliceerde applicatie in de App Store zullen voorrang krijgen. Toegang tot de Tech Talks is gratis, maar je kunt je maar voor één sessie inschrijven en gasten meenemen is niet toegestaan. Wie erbij wil zijn moet snel zijn, want het aantal plaatsen is beperkt (de bijeenkomst in New York zit al vol). Er kunnen ook functies aan de orde komen die nog niet officieel naar buiten zijn gebracht, dus je moet vooraf een contract tekenen dat je vertrouwelijke informatie niet zult delen. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere: ontwerp van een iPhone- en iPad-gebruikersinterface, AirPlay, rondengebaseerd gamen in Game Center en Kiosk-apps.

Aanmelden kan op de iOS 5 Tech Talk World Tour 2011-pagina bij Apple.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2011, 1:47
Categorie Apps
Onderwerpen apple, ios 5

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.