T-Mobile start vandaag om 8:00 uur met voorverkoop iPhone 4S

T-Mobile start vandaag om 8:00 uur met de voorverkoop van de iPhone 4S. Je kunt de iPhone 4S met een nieuw iSmart-abonnement afsluiten of je bestaande abonnement verlengen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone-4s-rijtjeT-Mobile start vandaag om 8:00 uur met de voorverkoop van de iPhone 4S. De provider maakte eerder deze week tarieven bekend. De iPhone 4S is simlockvrij verkrijgbaar bij een iSmart-abonnement vanaf €29,95. Verleng je een bestaand T-Mobile-abonnement bij de aanschaf van een iPhone 4S, dan krijg je drie maanden gratis bij een abonnement. Je kunt de iPhone 4S via de website bestellen.

iPhone 4S met T-Mobile iSmart-abonnement

De iPhone 4S is bij T-Mobile voor de volgende prijzen te koop:

De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Bijzonder is dat T-Mobile de iPhone vanaf nu ook pre-paid verkoopt. Je betaalt dan een prijs die ietsje hoger ligt dan de losse toestelprijs die Apple zelf hanteert: vanaf €639, terwijl je bij de Apple Store in Duitsland en Frankrijk €629 voor het goedkoopste toestel betaalt. Apple zelf is nog niet begonnen met de voorverkoop van de iPhone 4S in Nederland. We verwachten dat dit op korte termijn zal starten.

Vannacht maakte Vodafone de iPhone 4S-prijzen al wel bekend. We verwachten dat KPN als laatste grote provider vandaag ook officieel de tarieven bekend zal maken. De prijzen van KPN lekten eerder al uit, maar een officiële aankondiging met informatie over de voorverkoop moet nog volgen.

Meer info: T-Mobile iPhone 4S bestellen (vanaf 8:00 uur!)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2011, 18:19
Categorie Providers
Onderwerpen preorder, t-mobile, verkopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.