Apple-ontwikkelaarsconferentie WWDC verschoven naar mei?

Apple's Worldwide Developers Conference (WWDC) zou wel eens op 19 en 20 mei kunnen vallen. Het 'Corporate Event' in de agenda van Moscone Center wijst daarop. De eerdere boeking van eind juni is verdwenen.

wwdc appleEerder schreven we al op iPhoneclub dat WWDC dit jaar van 28 juni tot 2 juli zou plaatsvinden. Op die data was namelijk het traditionele ‘Corporate Event’ in Moscone West gepland. Apple huurt onder die codenaam jaarlijks het Moscone Center af voor een grote ontwikkelaarsconferentie. De bijeenkomst van eind juni blijkt echter van de agenda te zijn verdwenen (maar er is ook geen ander evenement voor in de plaats gekomen). Wel staat er nu een andere ‘Corporate Meeting’ vermeld op 19 en 20 mei, waarvoor alle drie verdiepingen van Moscone West zijn afgehuurd.

De nieuwe data werden gespot door tipgever Maike, al is het wel zo eerlijk om te zeggen dat twee dagen wat kort is voor deze conferentie. Zelf kondigt Apple de officiële data voor WWDC pas kort voor het evenement aan, meestal pas een maand van tevoren. WWDC is voor gewone gebruikers niet zo interessant, maar de keynote wel: tot nu toe werd er steeds belangrijk iPhone-nieuws aangekondigd.

Meer info: Moscone conferentieschema

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2010, 21:34
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple, moscone, san francisco, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.