iPad tijdens Steve Jobs-keynote voorzien van camera?

Een Italiaanse website denkt in de video van de iPad-keynote een camera te hebben ontdekt. Erg duidelijk is het echter niet.

steve jobsKijkers met een scherpe blik menen een camera te hebben ontdekt bij de iPad die Steve Jobs tijdens de keynote in de hand hield. Na 9:22 minuten is boven het scherm een vlekje te zien. Wie stevig inzoomt zou daaruit een camera kunnen opmaken. Eerder zijn dergelijke geruchten over een camera aan de voorzijde verspreid over nieuwe iPhones die in een keynote werden vertoond, maar daarbij bleek het bij nader inzien te gaan om sensoren, die bij de juiste lichtinval extra goed zichtbaar werden.

We zijn dan ook benieuwd of het deze keer wel een camera is. De foto geeft in ieder geval geen duidelijk bewijs: de ‘vlek’ zou net zo goed iets anders kunnen zijn, bijvoorbeeld de homeknop omdat Steve de iPad op z’n kop houdt.
ipad camera

In de iPad-firmware zijn wel aanwijzingen gevonden voor foto- en video-functies.

Let op: het beeld van Steve Jobs met de iPad is na ongeveer 9:22 minuten te zien. Als je een anders bijgesneden video hebt, kan het tijdstip anders zijn.

Via: iSpazio en FunkySpaceMonkey

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2010, 21:21
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.