The-Weeknd-Apple-Music

The Weeknd, The Chemical Brothers en meer bevestigd voor Apple Music Festival

Apple heeft een lading nieuwe namen onthuld voor het Apple Music Festival. Naast The Weeknd en The Chemical Brothers werden er meer hoofdacts en voorprogramma's bekend gemaakt tijdens een show op Beats 1 radio.

The-Weeknd-Apple-Music
Tijdens de Beats 1 radioshow van DJ Julie Adenuga zijn weer wat nieuwe namen bevestigd voor het Apple Music Festival: het muziekfestival van Apple dat voorheen bekend stond als het iTunes Festival. Zit jouw favoriete band ertussen?

Ook op Twitter werden de nieuwe namen bekend gemaakt. Tijdens de onthulling van het Apple Music Festival werden eerder Pharell, Florence and the Machine, Disclosure en One Direction op het affiche gezet. Die lijst met namen wordt vandaag aangevuld met The Weeknd, The Chemical Brothers, Take That, James Bay en Leon Bridges.

Hoofdacts en voorprogramma’s

The Weeknd, Take That en The Chemical Brothers zullen een volledig optreden verzorgen, terwijl James Bay opent voor Florence and the Machine en Leon Bridges het publiek opwarmt voor Pharell Williams. Op de officiële website van het Apple Music Festival kun je alle bevestigde namen bekijken, samen met meer informatie over het evenement.

Dat The Weeknd van de partij is, is overigens geen verrassing. Na een optreden tijdens de WWDC Keynote van Apple speelde hij eerder deze week de hoofdrol in twee reclamespotjes voor Apple Music, die tijdens de MTV VMA Awards uit werden gezonden.

19 tot en met 28 september

Apple trapt het jaarlijkse muziekfestival af in de Roundhouse in Londen op 19 september. Op 28 september treedt de laatste artiest op. Er zal een select aantal kaarten te winnen zijn, jammer genoeg alleen voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk. Gelukkig maar dat de concerten ook gewoon vanuit huis kunt volgen via een stream voor iOS, Mac en Apple TV.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2015, 9:19
Categorieën Apple, Diensten
Onderwerp apple music festival

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.