PhoneFreelancer bemiddelt in iPhone-ontwikkelklussen

PhoneFreelancer is een website waar ondernemers die een idee voor een IPhone-applicatie hebben, in contact kunnen komen met iPhone-ontwikkelaars. Vervolgens kunnen zij op jouw idee bieden.

iphone freelancerAls je in de iPhone-wereld rondloopt kom je regelmatig mensen tegen die geweldige ideeën voor nieuwe apps hebben. Niet iedereen beseft echter hoeveel geld het kost om een applicatie te laten ontwikkelen: een paar honderd euro lijkt misschien heel wat, maar voor een professionele app moet je eerder aan duizenden euro’s (en meer) denken. Via de website PhoneFreelancer kun je een redelijke indruk krijgen van de prijs. PhoneFreelancer is een website die ondernemers in contact brengt met iPhone-ontwikkelaars. De bedenker publiceert het gewenste project en de ontwikkelaars bieden erop.

Uiteindelijk kiest de bedenker met wie hij/zij in zee gaat: de goedkoopste aanbieder of eentje die net iets duurder is maar wel meer vertrouwen wekt. Er zit echter één groot nadeel aan dit soort websites: niet iedereen wil zijn million dollar-idee zomaar op een website zetten, waarna de ontwikkelaars met het het idee aan de haal kunnen gaan. Het is daarom verstandig om niet al te specifiek te zijn bij het formuleren van je project.

PhoneFreelancer beweert al meer dan duizend geregistreerde gebruikers te hebben, heeft dagelijks nieuwe projecten en er zijn naar schatting al 300 app-ideeën gerealiseerd. Het is moeilijk voor te stellen dat er na 100.000 iPhone-apps nog steeds dingen worden bedacht die niemand anders in een app heeft omgezet, maar mocht je het gouden idee hebben: misschien kan PhoneFreelancer je aan de juiste ontwikkelaar helpen. De website is gratis te gebruiken. Je kunt er ook terecht voor Android-, BlackBerry, Palm Pre- en Windows Mobile-ontwikkelaars.

Meer info: PhoneFreelancer
Via: persbericht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 januari 2010, 16:08
Categorie Apps
Onderwerp ontwikkelaars

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.