Reacties voor: Apple geeft eerste info over Bumper-vergoeding

Apple heeft in Duitsland al bekendgemaakt dat klanten die een Bumper-case via de online Apple Store hebben gekocht, hun geld teruggestort krijgen.
Lees het complete artikel → Apple geeft eerste info over Bumper-vergoeding
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Op dezelfde manier natuurlijk, zou raar zijn als dat niet zo is.

  2. Ben benieuwd welke cases ze erbij gaan geven, hoop niet dat het van die lompe dingen zijn, dan kies ik wel voor zo’n lelijke bumper….. 🙁

  3. Wel hammer dat de Jensen die een bumper via andere kanalen (lees de veilingsites) niet de 30 euro voor het hoesje terug krijgen.

  4. Ook ik heb een half uur geleden een mail gekregen, dat de bumper vergoed wordt zoals boven beschreven.

  5. Ben zeer benieuwd wat ze gaan doen. Het is nog steeds niet duidelijk of we een bumper krijgen met een franse iPhone.

    Origineel geplaatst door Anfroy
    Wel hammer dat de Jensen die een bumper via andere kanalen (lees de veilingsites) niet de 30 euro voor het hoesje terug krijgen.

    Je zal dan een extra bumper moeten aanvragen denk. Apple gaat natuurlijk geen geld terug betalen wat je via ebay hebt uitgegeven.

  6. Hoorde via tmobile dat ze bij de prijzen van de iphones de bumpers hebben mee gerekend. Zodat als ze weggegeven worden tegelijk met de nieuwe iphones straks, ze van de klant het bedrag van de bumper terugkrijgen en daarna nog bij apple de onkosten indienen. Ben blij dat ik een iphone heb gekocht en er een sim van vidafone in heb. Dan word ik tenminste niet dubbelgenaaid door die tossers van tmobile.

  7. Origineel geplaatst door Mark: Hoorde via tmobile dat ze bij de prijzen van de iphones de bumpers hebben mee gerekend. Zodat als ze weggegeven worden tegelijk met de nieuwe iphones straks, ze van de klant het bedrag van de bumper terugkrijgen en daarna nog bij apple de onkosten indienen. Ben blij dat ik een iphone heb gekocht en er een sim van vidafone in heb. Dan word ik tenminste niet dubbelgenaaid door die tossers van tmobile.

    Slim van ze, extra geld vangen voor nieuwe iPhone en geld beuren van Apple. Hoop dat ze dat geld in hun netwerk steken…

  8. vind ik inderdaad wel een actie voor T-Mobile. verklaar ook wel het prijs verschil. Nu maar hopen dat we inderdaad een bumper krijgen dan.

  9. En als ik nu al mijn bumper in de uk store koop?
    Krijg ik dan ook mijn geld terug of hoe gaat het in zijn werk?
    Ik hoop dat het snel duidelijk word voor ze allemaal weg zijn. En van die gare cases overblijven.

  10. @Phyt: mensen die nu hun geld terug krijgen hebben hun bumper uiteraard al. Dat zal er niet aan bijdragen dat de bumpers sneller op zijn.

    Niet iedereen gaat op de eerste minuut een bumper bestellen dus ik verwacht als ik dat wel doe dat het wel goed zal komen.

    Zo maar ff kijken welke ik wil.

  11. Nu nog benieuwd wat ze gaan doen bij kopers van alleen de iphone. Nog geen bericht van Apple UK dat ik een Bumper Case mag uitzoeken.

  12. Vraag me af of mensen die alleen een bumper gekocht hebben ook het geld terug hebben gekregen. Iemand daar al meer duidelijkheid over?

  13. Ik moet geen bumper, krijg ik dan geld terug 🙂

  14. Origineel geplaatst door klaas
    Ik moet geen bumper, krijg ik dan geld terug

    jep als je de iPhone retour stuurt krijg je geld terug î„…

  15. Het t-mobile bashen komt nu wel heel vaak terug. Geloof je dit nu werkelijk? Waarom zou T-Mobile dit bekend maken en wie zegt dat T-Mobile voor de bumpers moet betalen? Van wat nu bekend is krijg je de onkosten direct van Apple vergoed.
    Ik heb geen t-mobile dus kan niets zeggen over het bereik van hun netwerk. Dat er bij ieder bericht wel een link naar t-mobile wordt gelegd vind ik wel wat bizar worden.

    Origineel geplaatst door Mark
    Hoorde via tmobile dat ze bij de prijzen van de iphones de bumpers hebben mee gerekend. Zodat als ze weggegeven worden tegelijk met de nieuwe iphones straks, ze van de klant het bedrag van de bumper terugkrijgen en daarna nog bij apple de onkosten indienen. Ben blij dat ik een iphone heb gekocht en er een sim van vidafone in heb. Dan word ik tenminste niet dubbelgenaaid door die tossers van tmobile.

  16. Ik vind ook wel dat de discussie over dekking een hoog ‘ik heb ook iets meegemaakt’ gehalte heeft, zowel over t-mobile als over vodafone.

    vraagje aan de modders: is er niet ergens info vd consumentenbond of de opta oid te vinden over de kwaliteit en dekking van gsm/g3 netwerken? misschien een leuk artikel van te maken met eigen nieuws..

  17. Origineel geplaatst door Mark
    Het t-mobile bashen komt nu wel heel vaak terug.

    Helemaal mee eens. Dat kinderachtige bashen bij elk artikel moet nu maar eens over zijn.
    (Red.) Quote ingekort.

  18. Ik vermoed dat het via de imei van je toestel zal gaan verlopen. Na het invullen daarvan krijg je een bumper.

  19. Bumper besteld gelijk na de persconferentie in de Franse Apple store. Frans mailtje is ook binnen dat ik het geld terug krijg.

  20. Mocht het nu echt zo zijn dat T-Mobile de prijs van het toestel omhoog heeft gedaan voor die bumper, wat ik overigens niet kan voorstellen want Apple zal ook wel bepalen wat de verkoopprijs is, dan ben ik blij dat ze de prijs van het toestel omhoog doen en niet de prijs van het abonnement!!

    Ik zie het allemaal wel, ben blij dat ik hem via PhoneHouse heb kunnen bestellen en hoop dat die snel binnen komt. Met of zonder bumper, ik ben er zeer blij mee wanneer die binnen komt. Wees blij dat je iets krijgt en dat ze er iets mee doen. Dat mensen hier dan ook nog gaan zeggen dat ze alleen een mooie bumper willen, vind ik dus echt zo’n domme opmerking. Je krijgt het, wees blij!!

    En voor wie dan nu weer zegt dat Apple dit wel moet doen omdat anders de iPhone4 niet goed is. Koop hem dan gewoon niet als je het een probleem vind en een gratis bumper niet wil hebben.

  21. Ik vind het verschrikkelijk van T-mobile. Je krijgt je geld terug van Apple, dus wat maakt het in godsnaam uit?

    Hoe zit het als ik een iPhone4 heb besteld bij T-mobile en nu alvast een case koop? Krijg ik dat dan ook terug? Of krijg ik er dus al één meegeleverd van T-mobile?

  22. Net met apple store gebeld. Als je geen bumper case had besteld moet je zelf actie ondernemen. Apple gaat niet pro actief klanten 8erna.
    Er zou vandaag iets op de site komen, maar kon ook volgende week worden. En ook kon er niet gezegd worden waar op de site…..

  23. Ik heb liever een update van Apple waarmee “antennagate” voor de iPhone 4 voorgoed verholpen is. (en velen met mij)

  24. Ook in het Verenigd Koninkrijk komen de eerste meldingen binnen van mensen die hun geld terugkrijgen. Zie update in artikel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.