Apple gaat in 2010 veertig tot vijftig nieuwe Apple Stores openen

Apple heeft bekend gemaakt dat het volgend jaar 40 tot 50 nieuwe winkels wil openen. Ron Johnson, senior vice-president, geeft aan dat voornamelijk locaties buiten Amerika gekozen worden.

NYC new Apple StoreApple heeft bekend gemaakt dat het volgend jaar 40 tot 50 nieuwe winkels wil openen. Ron Johnson, senior vice-president, geeft aan dat voornamelijk locaties buiten Amerika gekozen worden. Landen die (meer) Apple Stores gaan krijgen zijn Canada, Australië, Italië, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk en China. Onduidelijk is of volgend jaar nu een officiële Apple Store in Nederland geopend wordt.

De winkels zullen ook groter worden dan nu het geval is. Er is nu te weinig ruimte voor het tentoonstellen van alle producten en het huisvesten van de Genius Bars. Apple wil naast ruimte ook investeren in de architectuur van de panden. In New York wordt aanstaande zaterdag de nieuwste Apple Store geopend: een glazen bouwwerk in de Upper West Side. Apple geeft aan dat ze net als bij deze nieuwe Store, meer willen zorgen voor (soortgelijke) opvallende gebouwen in grote steden.

Plaatje: Ifo AppleStore
Bron: iLounge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 november 2009, 14:58
Categorie Apple
Onderwerpen app store, apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.