iculture-populaire-apps
Populaire Apps De meest gedownloade apps van de afgelopen week

Apple brengt officiële WWDC-app voor iPhone uit

Apple heeft een WWDC-app uitgebracht waarmee je het conferentieschema kunt bekijken. Ook favorieten kun je aanleggen, je kunt een plek reserveren of de plattegrond raadplegen.

wwdc 2011 appApple heeft een gratis, officiële app voor de World Wide Developers Conference (WWDC) uitgebracht. In de app kun je het conferentieprogramma bekijken, de indeling van de zalen in het Moscone Center zien en je eigen tijdschema maken met workshops, sessies en andere evenementen zoals lunch- en dinerbijeenkomsten. De app bevat ook een nieuwssectie om te zien welke producten er zoal op de WWDC worden aangekondigd. In een fotogalerij zie je hoe het er op de beursvloer en in de workshops aan toegaat. Wil je naar bepaalde sessies gaan, dan kun je die vastleggen in het tablad met Favorieten.


In de app reserveer je je plek bij één van de labs uit de categorieën User Interface, App Review, iTunes Connect, Program Support en Developer Publication. Is het tijd om naar de sessie toe te gaan, dan blader je naar de kaartfunctie om te weten hoe je moet lopen. Alle inhoud is te filteren op type technologie, platform, sessies of labs.

Helaas is de informatie niet openbaar en voor iedereen te raadplegen, want als je de app installeert moet je je Apple-ID en wachtwoord opgeven. Alleen ontwikkelaars die voor $1.599 een conferentiekaartje hebben gekocht krijgen toegang tot de app. Je kunt deze app ook op de iPad gebruiken, want hij is universeel.

Downloaden: WWDC (gratis)

wwdc app

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Reacties: 20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.