Apple blijkt eigenaar van domeinnaam Me.com

Apple blijkt in december 2007 de domeinnaam Me.com te hebben gekocht van sociale netwerksite Snappville.com. Het zou de domeinnaam kunnen zijn die straks voor de dienst Mobile Me gebruikt gaat worden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple Me ComEerder schreven we al dat Mobile Me waarschijnlijk de nieuwe naam is van de dienst .Mac. John Gruber van DaringFireball suggereerde dat Apple wellicht de domeinnaam Me.com daarvoor gaat gebruiken, al was er nog geen duidelijk bewijs daarvoor. Dat is er nu wel: een zekere Kenneth Eddings (eddingsk@apple.com) blijkt de DNS-contactpersoon.

Gisteren wisten we alleen dat Me.com was geregistreerd via MarkMonitor, een domeinbeheerdienst die door Apple en diverse andere bedrijven wordt gebruikt. Dat bewijs dus nog niets en ook het feit dat Me.com tegenwoordig doorverwijst naar de sociale netwerksite Snappville.com is geen bewijs. Maar nu blijkt dat Snappville.com voorheen Me.com heette en in december 2007 stilletjes de naam wijzigde. Op een Netcraft-pagina blijkt echter de naam van Kenneth Eddings te vinden, een persoon die als DNS-contactpersoon voor Me.com wordt genoemd. Eddings is ook de technische contactpersoon voor veel andere Apple-domeinnamen.

Via: Macrumors.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juni 2008, 4:07
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple, contacten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.