Natuba: Foto’s delen met je iPhone

Natuba is een nieuwe "sociale" website, speciaal ontworpen voor iPhone-gebruikers. Je kunt bij Natuba foto's gemaakt met de iPhone delen met de rest van de wereld. Een combinatie van Flickr en Twitter.
Richard IJzermans - · Laatst bijgewerkt:

Overzicht foto\'sVorige week ontvingen wij een uitnodiging om eens rond te komen kijken op Natuba. Natuurlijk stonden onze koffers binnen enkele minuten klaar, maar ‘helaas’ gaat het hier niet over een tropisch eiland in de Stille Zuidzee! Natuba is een nieuwe “sociale” website speciaal ontworpen voor iPhone-gebruikers waar je foto’s gemaakt met je iPhone kunt delen met de rest van de wereld. De meest interessante optie van Natuba is dat je de foto’s ook direct kunt uploaden naar Twitter, WordPress, Facebook, LiveJournal en Blogger.

Na het aanmaken van een (gratis) account op Natuba krijg je een speciaal e-mailadres toegewezen waar je de te delen foto’s naar toe kunt sturen. De sociale insteek van Natuba is dat je anderen – nt als bij Twitter – kunt volgen en commentaar op de foto’s kunt geven.

De website geeft aan dat Natuba speciaal is ontworpen voor iPhone- gebruikers. Behalve de op zich zeer fraaie en frisse iPhone-webversie is hier echter weinig van terug te vinden. Met iedere mobiele telefoon kun je tegenwoordig een foto doorsturen en er bestaat geen native Natuba-applicatie voor de iPhone.

De Twitter-integratie maakt Natuba mogelijk interessant voor micro-bloggers. Bij Flickr, de onbetwiste marktleider op het gebied van photo sharing missen we deze optie nog steeds.

Uitproberen? Bekijk mijn persoonlijke Natuba-profiel: ironmanixs op Natuba.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 4:43
Categorie Apps
Onderwerpen fotoalbum, webapp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.