‘Apple bereidt fabrikanten voor op productie iPad mini’

Bronnen van The Wall Street Journal zeggen dat Apple fabrikanten aan het voorbereiden is op de iPad mini. Eerder vandaag beweerden andere bronnen tegenover Bloomberg dat de iPad mini eind 2012 verschijnt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad miniApple is begonnen met het voorbereiden van fabrikanten voor de productie van een kleinere iPad. Dit vertellen anonieme bronnen tegenover The Wall Street Journal. De productie zou in september 2012 van start gaan. De bewering volgt geruchten van eerder vandaag op, waarin werd gesteld dat een zogeheten iPad mini voor het einde van 2012 op de markt zal verschijnen.

Twee van Wall Street Journal’s bronnen beweren dat het scherm kleiner zal zijn dan 8-inch. Dit sluit aan op eerdere geruchten, waarin werd gesproken over een 7,85-inch display.

Bronnen van Bloomberg stelden eerder vandaag dat de nieuwe iPad misschien wel in oktober zal worden gepresenteerd. Dit lijkt aan te sluiten op het verhaal van The Wall Street Journal: door in september te beginnen met de productie, zou Apple in staat zijn om de iPad mini in oktober te te tonen.

Er zijn al langer geruchten over een kleinere iPad. De bewering van The Wall Street Journal geeft hier extra gewicht aan: eerdere geruchten die door de Amerikaanse krant werden ontaard bleken vaak waar te zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juli 2012, 12:08
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.