Apple begint met verzending eerste gratis Bumpers

De eerste Bumper-hoesjes zijn op weg naar hun nieuwe eigenaar. Heel wat mensen hebben al een bevestiging gehad dat de gratis Bumper voor iPhone 4 binnen 5 dagen op de deurmat ligt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 4 bumperVrijdag bracht Apple een applicatie uit waarmee bezitters van een iPhone 4 een gratis beschermhoesje konden bestellen. De levertijd van de hoesjes was aanvankelijk 3 tot 5 weken voor alle modellen, maar bij de zwarte Bumpers blijkt het toch iets sneller te gaan. Apple verstuurt al de verzendbevestigingen waarbij de verwachte levertijd zo’n 3 dagen is. Bij andere hoesjes loopt de levertijd sterk op: bij de Speck PixelSkin HD wijzigde de leveringstermijn al snel naar 8 tot 10 weken en inmiddels krijg je de bestelde PixelSkin pas op 8 oktober binnen. Rond die datum is het gratis cases-programma van Apple al afgelopen.

Toch was bij onze lezers de Speck PixelSkin HD niet eens het meest populaire hoesje, blijkt uit de poll die we vrijdag organiseerden. De meeste mensen kiezen voor Apple’s Bumper (40%) en de Belkin Shield Micra (27%). Alle andere cases halen nog niet de 10%.

Apple is ook begonnen met het teruggeven van het aankoopbedrag bij mensen die met hun creditcard een Bumper hadden gekocht. Heb je contant of met een cadeaubon betaald, dan heb je nog tot 30 september om geld terug te vragen. Er bleek ook een fout in het systeem: mensen die een automatische refund hadden gekregen bleken ook in staat om nog een gratis hoesje erbij te bestellen.

bumper_refund

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2010, 11:06
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple, iPhone 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.