Reacties voor: Apple-banners in San Francisco tonen uitgerekte appicoontjes

Apple-banners op Yerba Buena Center in San Francisco tonen uitgerekte app-icoontjes, zo ontdekten lezers van MacRumors.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 55 reacties

  1. mooie reclamebanners! heel vrolijk 🙂

  2. Een bredere scherm dus? Zou leuk zijn!

  3. We weten inmiddels wel hoe de iPhone 5 er uit komt te zien. En dat zou wel eens grote problemen voor Apple kunnen opleveren.

  4. Wat ik nog steeds niet begrijp is de connector. A. Waarom accessoire ontwikkelaars zo dwars zitten? En B. Waarom is de hele wereld verplicht aan de micro USB gegaan als standaard en weigert Apple zich te conformeren en er mee weg komen ook nog? Snap niet dat het kan

  5. Is die met het vraagteken rechts naast het Apple logo geen nieuwe app, zoals verwacht een muziek dienst? Ik bedoel die met groen en blauw.

    Wel geniaal bedacht in ieder geval…

  6. Ik vind het wel erg vergezocht..

  7. @Henk: bedoel je niet een langere scherm? het is in de lengte uitgerekt!

  8. Origineel geplaatst door MoBieler
    En B. Waarom is de hele wereld verplicht aan de micro USB gegaan als standaard en weigert Apple zich te conformeren en er mee weg komen ook nog? Snap niet dat het kan

    De bedoeling van die micro-USB standaard is om 1) het ding op te laden en 2) eventueel te synchroniseren. Op de dock connector zitten echter nog veel meer aansluitingen zoals een seriële poort (voor DFU mode), Video in/out, Audio in/out, detectie van de accessoires, enz…. Deze dingen werken niet zonder meer over een micro-USB aansluiting.

    En, hoe ga je een iPad laden met 2.000 mA over zo’n micro-USB aansluiting? Die dingetjes zijn ontworpen voor een maximale stroom van 500 mA.

  9. @Rik: vind ik niet, ik hoef echt niet een scherm dat net zo lang is als de galaxy s3. dat toestel ziet er in de hand belachelijk uit. de iphone straalt een zekere klasse uit.

  10. YES het muziek iccontje van de iPod zit erin, ik hoop echt dat nu de iPod Touch ook een groter scherm krijgt 😀

  11. Moest hij een even groot scherm als de samsung galaxy s3 gehad hebben zou ik hem zeker niet kopen.
    veeeel te groot vind ik…

    Das natuurlijk heel persoonlijk ma groter is ni altijd beter e 🙂

    Binnen paar dagen weten we het allemaal en dan zien we wel e 🙂

  12. @Rik: Als het deze is dan is die zeker oke voor mij ze, ern nieuwe afwerking van design is altijd leuk maar niet het belangrijkste, bij de laptops zie ge toch ook nooit opeens ne volledig andere laptop? Zijn altijd hetzelfde of je moet al een alienware gaan kopen.
    Nee, tis het andere dat voor mij telt, wat je extra kan en wat de hardware verbeteringen gaan zijn en een groter scherm kijk ik voiral naar uit, dat alleen al was voldoende om me de nieuwe iPhone te kopen.
    Laat maar komen.

  13. @applefan: Dat is niet de esstentie van het artikel. Het erom dat: Because the “iPhone 5″ looks pretty much like the iPhone 4S”.
    En dat is het, ik ben toe aan iets nieuws, aan innovatie. Als de innovatie zich beperkt tot een nieuwe, niet standaard connector, komt ie er bij mij zeker niet in…

  14. Daar gaan we weer.. who cares als hij er het zelfde uitziet, tis toch een mooie telefoon?
    Innovatie is dus uiterlijk??
    Niet een groter scherm? (hoewel dat er allang is magoed) betere hardware, camera, andere connector, nieuw scherm wat dunner is, dunnere telefoon, andere chips blablabla..
    Nee, het moet er anders uitzien, daar gaat de telefoon goed door werken, en daardoor kun je beter, sneller, makkelijker je taken uitvoeren.

    Ga toch weg, stelletje nederlanders.
    Dan is het niet goed want het scherm is niet groter, nu wordt het scherm groter en dan is het niet goed want hij is nogsteeds rechthoekig en mooi.
    wtf.. kijk eerst een naar de specs voor je gaat blaten, want ja je koopt een telefoon om heel de dag ernaar te kijken, en o-wee als die maar eens lijkt op een andere telefoon..
    Allemaal meelullen met andere en straks gewoon toch de iPhone 5 (of w/e hij gaat heten (ook zoiets, who cares)) kopen.

    Sorry maar voor mij is een telefoon het waard om het te kopen als hij sneller is, beter werkt, mooiere beeldjes maakt, de batterij langer mee gaat, betere verbinding heeft etc. niet of hij toevallig er heel erg anders uit ziet dan een andere telefoon DIE AL MOOI IS, en iedereen mooi vond/vindt.

    Als je een ander design wil en elke keer vergelijkt met samsung, go ahead, maar mij zul je nooit zien met dat crappy werkende OS, want dat is voor mij waar het om gaat, niet omdat samsung wel een nieuw design maakt.

    zeau, das eruit.

  15. Origineel geplaatst door Rik
    We weten inmiddels wel hoe de iPhone 5 er uit komt te zien. En dat zou wel eens grote problemen voor Apple kunnen opleveren

    Damn dat artikel komt rechtstreeks uit de mond van een Apple-hater en/of Samsung-fan. Helemaal niet objectief geschreven, en dat afkomstig van Business Insider? 🙂

  16. Ben ik de enigste die geen verschil ziet….?

  17. @Jeroen: Nee, er zijn leukere mensen die het verschil niet zien

  18. @Jeroen: “enige” 😀

  19. Ik snap niet waarom iedereen het heeft over een mini oplaadpunt. Zo vernieuwend ziet de geruchten iphone5 er ook niet uit. Wat voor een camera? Wat voor een geluid boxen? Sterker glas?(waar ze niks over zeggen bij de uitgelekte schermen) lichter? Iets extra,waarvoor ik mijn 4s direct zou willen verkopen? Ik hoop dat ze woensdag met iets anders komen dan de uitgerekte 4s met mini oplader. Anders denk ik dat het vies tegenvalt. Mijn 4s heeft ook bluetooth 4,en een snelle chip. 4g zal ik in nl niks aan hebben. Maar ik hoop dat ik het fout heb. Kom maar op met die mooie nieuwe iphone5 🙂

  20. @Mike: hm? ahja haha sorry… net wakker… haha

  21. Origineel geplaatst door Rik
    We weten inmiddels wel hoe de iPhone 5 er uit komt te zien. En dat zou wel eens grote problemen voor Apple kunnen opleveren.

    Volgens dit artikel zal Apple minder verkopen dan Samsung. Zou misschien goed zijn. iPhone is nu massa produkt geworden en wat veel fans mooi aan Apple vonden was toch ook de exclusiviteit? Nou die mag best terug komen wat mij betreft! Dat Apple en samsung en andere smartphones nu worden vergelijkt en dat het gaat om de verkoop van de meeste aantalen, dat is eerder de ondergang van Apple. Dat ze hun exclusiviteit kwijt raken en massaprodukten ontwikkelen….

  22. Landscape?

  23. @MoBieler: A) Ik denk dat je hier doelt op de exclusieve rechten voor de converter? In dat geval zou het kunnen zijn dat Apple hem bij elke iPhone erbij doet. (en tjah voor meerdere, misschien omdat Apple dit nog niet wilt toegeven omdat ze anders bevestigen dat het prototype hem ook echt wordt.)

    Plaatje waarschijnlijk nieuwe dockconnector. heb ergens gelezen dat je ze ook per drie kunt kopen om je je apparatuur te doen, zodat het nog steeds werkt met de nieuwe iPhone.

    B) Daar gaf Timosha al antwoord op.

  24. Origineel geplaatst door Dromedaris
    Damn dat artikel komt rechtstreeks uit de mond van een Apple-hater en/of Samsung-fan. Helemaal niet objectief geschreven, en dat afkomstig van Business Insider?

    Net wel heel objectief geschreven en die persoon heeft gelijk. Zo heb ik verleden week ook al gezegd dat de iphone 5 veel te fel op de iphone 4 gelijkt. De iphone 3 naar 4 overstap was nog eens een design verschil ( design,iets waar apple voor gekend staat/stond). De 5 is imo een meer een upgrade dan een knalnieuw one of it,s kind toestel. Zelfs een apple fan die een beetje redeneert kan deze feiten toch moelijk gaan ontkennen.

  25. wat ik niet kan begrijpen dat iedereen zo zit te zeiken dat er zo weinig veranderd aan de “iphone 5” dat alleen een langer scherm een te kleine update is. Het is toch logisch dat apple niet om de 2 jaar met een totaal revolutionair design kan komen, zoals de switch van 3gs naar 4. Wees blij dat ze in ieder geval vooruit gaan en niet achteruit.

  26. @Emper: Exclusiviteit moet niet terug komen doordat niemand het toestel wilt.. Dan is het niet exclusief maar een flop!

  27. @applefan: ja natuurlijk 😉

  28. Is dat meest linke icoontje niet gewoon SoundHound?

  29. Wel heel ver gezocht dat het afleid van een langer scherm.

  30. Ik kan me herinneren dat Steve Jobs zei……..dat het scherm groot genoeg was en absoluut niet groter zou worden.

    Maar ja…..als de concurrentie het doet……

    De charme van de Iphone is inderdaad dat hij niet zo groot is.
    Ik heb een Galaxy…maarhet handzame formaat van de Iphone heeft toch wel wat.

  31. Misschien betekend het wel grotere icons? Zoals widgets oid? Maar dat is natuurlijk een ios functie en geen iphone 5.
    Business insider artikel heeft zeker wel gelijk, apple hater of niet. Vele zullen het toch wel kopen maar ook echter vele niet (meer). Ik zal er ook over nadenken als het echt zo eruit komt te zien. Tot nu toe alle iphones gekocht maar de telefoon en zelfs de ios is aan iets vernieuwends toe.

  32. @yosecret: Helaas mijn beste vrind, sinds iOS 5 is op de iPhone ook een ”video” en een ”muziek” icoontje te vinden en is het ”iPod” icoontje dus verdwenen.

  33. Origineel geplaatst door Johan
    @Jeroen: Nee, er zijn leukere mensen die het verschil niet zien

    Hahaha!

  34. Het zou natuurlijk ook gewoon een puur artistieke weergave zijn met vrolijke herkenbare kleuren… Dus zonder verdere bijbedoeling.

  35. @Dekon: Heb jij de 5 al liggen? Je baseert je op geruchten, daar kom je niet zo slim mee over. Sorry.

  36. Ieder jaar opnieuw hetzelfde gezaag van sommigen hier. Koopt u ne s3 dan, met deze kan he niet eens een berichtje op een normale manier sturen, je moet deze altijd in landscape houden,lol.
    Tis de hardware dat telt, beter processor en dergelijke meer, de afwerking hoeft niet persee volledig vernieuwend zijn. Een groter scherm was wel eens nodig dat wel en 4 inch is dik oke.

  37. Origineel geplaatst door Okkieee
    @Emper: Exclusiviteit moet niet terug komen doordat niemand het toestel wilt.. Dan is het niet exclusief maar een flop!

    Hoeft niet perse. Kan ook iets missen wat veel mensen willen, zoals dat iedere smartphone gebruiker ineens een groot scherm wil….. Apple kreeg het ooit voor elkaar om de functies zo goed te maken dat het scherm prima voldoet. Waarom nu groter? Omdat de massa het wil? Omdat elke smartphone het heeft? Als Apple daar in mee blijft gaan wordt het merk net zo gewoon als de rest en dat zou zonde zijn….

  38. Origineel geplaatst door Tha_Duck
    @Dekon: Heb jij de 5 al liggen? Je baseert je op geruchten, daar kom je niet zo slim mee over. Sorry.

    Moet ik mij nu beledigd voelen! Jij noemt het geruchten, ik noem het lekken. Weet je nog de geruchten van de iphone 4 ? Klopte ook. De iPhone is ondertussen zo bekend en gewild dat men moeilijk lekken kan tegenhouden.De iphones worden in China geassembleerd en dat er dingen verdwijnen en dus in de buitenwereld terecht komen is niet ongewoon. De vroegere mock-ups van de vijf zagen er meer vergevorderd uit dan de laatste beelden/video’s die zich de afgelopen maanden hebben vertoont. Ik ben er zeker van dat dit hem gaat worden en als jij zo naïef bent dat niet te zien is dat jou recht maar begin niet met anderen voor dom te verwijten.

  39. Origineel geplaatst door seminifeer
    Ik kan me herinneren dat Steve Jobs zei……..dat het scherm groot genoeg was en absoluut niet groter zou worden.Maar ja…..als de concurrentie het doet……De charme van de Iphone is inderdaad dat hij niet zo groot is.
    Ik heb een Galaxy…maarhet handzame formaat van de Iphone heeft toch wel wat.

    Dat bedoel ik ‘als de concurrentie het doet’ daar gaat Apple naar de massa…. Steve had een punt!

  40. ik denk dat het langere scherm zal hebben ipv een brede! als je de iPhone verticaal houdt tenminste!

  41. Iemand in de buurt om de stupiditeit van de nieuwe connector te verdedigen? Werkelijk waar te idioot voor woorden dat Apple niet gewoon aansluit bij de usb net als alle andere telefoonmakers…

  42. @Rik: Apple heeft sinds vorig jaar al een MicroUSB adapter en daarmee voldoen ze aan de EU standaard.

  43. Helemaal rechts herken ik ook het safari app icoon.

  44. Origineel geplaatst door Rik
    Iemand in de buurt om de stupiditeit van de nieuwe connector te verdedigen? Werkelijk waar te idioot voor woorden dat Apple niet gewoon aansluit bij de usb net als alle andere telefoonmakers…

    Ik vind het wel grappig, lekker eigenwijs

  45. Het middelste icoontje is inderdaad de aandelen applicatie, herkent er nog iemand een iphone in het icoontje ernaast?
    (zie mijn afbeelding)

    edit: lijkt een beetje op zoiets: http://i.imgur.com/S2jYv.jpg

  46. Het is al sinds het begin van de mobiele telefoons dat bij nieuwe generaties er ook een nieuw uiterlijk is. Dat bv wasmachines (of laptops zoals iemand zei) het uiterlijk niet veranderd betekend niet automatisch dat we dat van smartphones moeten accepteren? 4s is een design van 2 jaar en 2 maanden geleden wat voor smart phones een erg lang tijd is. Toegegeven het was destijds een zeer strak en mooi design en tot heden nog erg sleek te noemen maar om daarmee de derde jaar in te gaan … nee dat gaat niet lukken bij vele. Dat apple eigenwijs is is wel te zien

  47. Die groene is gewoon Telefoon App. Het is toch een iPhone!
    En daaronder gewoon het safari logo nog een keer.
    (Denk ik dan) XD

  48. Als je goed kijkt zie je achter de apple logo ook allemaal uitgerekte iconen wel veel kleur en super vrolijk ben heel erg benieuwd wat er gaat komme zowiezo niet alleen een iphone er is meer

  49. “appicoontjes die extreem zijn uitgerekt. Dat zou kunnen duiden op een ‘uitgerekt’ scherm op de nieuwe iPhone.”

    Hoe verzinnen jullie het. :,)

  50. Iedereen zit te klagen of een telefoon die er nog niet is; dit niet goed, dat niet goed, maar als het eenmaal in de winkel te verkrijgen is staan ze wel in de rij om het te kopen.

    Ik hoop alleen maar dat de nieuwe iPhone een beetje te betalen is, dan kan ik tenminste gebruik maken van apps die niet op mijn 3G werken.

  51. Denk groen blauwe is iTravel oid of de iMaps met tomtom navigatie.. 🙂

  52. Die middelste is rood onderin, dus niet de aandelen app. Een nieuwe mail app? Mis die functie tussen de icoontjes.

  53. Ik denk dat de 7″ iPod Touch nog wel de grootste verassing zal zijn. Zeker omdat deze specifiek op gaming gericht is.

    De iPhone was een revolutie en een briljante uitvinding. Erg veel valt er niet meer aan te verbeteren. De innovatie stabiliseert zich. Net als de verbrandingsmotor zeg maar.

  54. Mogen die Samsung flat-screens hier nog verkocht worden ?

  55. @seminifeer: ik hoorde jobs ook al zeggen dat ze geen apps zouden maken. En moet je nu eens zien. App Store is een van de grootste internet-app winkels.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.