iZZi cases maken van je iPhone een compactcamera

Twee nieuwe iPhone-cases op Kickstarter maken van je iPhone een compactcamera. De cases geven je iPhone drie lenzen, een handgreep en een statiefhouder.

iZZi OrbitDe iZZi is een nieuwe case die van je iPhone een compactcamera maakt. Voor de lens van je iPhone kun je drie verschillende lenzen roteren, terwijl je hem makkelijker kunt vasthouden met een handgrip aan de rechterzijde. Twee gaten in de handgrip maken het daarnaast mogelijk om je iPhone op een statief te bevestigen.

Er zijn twee varianten van de iZZi verkrijgbaar: de iZZi Solo en de iZZi Orbit. De twee verschillen enkel in het aantal lenzen dat aan de case bevestigd zit. In de Orbit vind je een groothoek-, fisheye- en telelens. De Solo heeft op zijn beurt alleen een fisheyelens die je kunt verwisselen door andere, apart verkrijgbare lenzen.

iZZi SoloHet enige dat nog aan de iZZi-cases lijkt te ontbreken is een fysieke knop die je kunt indrukken om je foto te maken. Dit zul je nog steeds moeten doen met de knop op het touchscreen van je iPhone, of met de volumeknoppen aan de zijkant. Omdat de volumeknoppen alleen aan de onderkant van de case zitten, is dit niet heel erg handig. Je kunt de case wel ondersteboven houden, maar dan hangt je lens een stukje lager. Daarnaast lijken de volumeknoppen vrij diep in de case genesteld te zijn.

De makers van de iZZi-cases zamelen op het moment geld in via Kickstarter. Door 125 dollar (inclusief verzendkosten) te doneren ben je verzekerd van een iZZi Solo met fisheyelens. Verhoog je de donatie naar 225 dollar, dan krijg je een iZZi Orbit. Het geld wordt pas van je creditcard afgeschreven zodra het project zijn beoogde 25.000 dollar heeft ingezameld. Of dit zal lukken is nog niet duidelijk: met nog 33 dagen te gaan zitten ze op een ruimte 3.000 dollar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 september 2012, 16:01
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp camera

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.