Reacties voor: Antid0te: een veiligere iPhone dankzij ASLR (jailbreak)

Op de Power of Community conferentie heeft Stefan Esser een presentatie gegeven over de mogelijkheid om ASLR naar de iPhone te brengen. De toevoeging van ASLR aan gejailbreakte iPhones is frappant: aangezien de techniek nog niet standaard in het beveiligingsmodel van de iPhone is geïntegreerd zullen gejailbreakte iPhones daardoor relatief veiliger worden.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Wel grappig dat een iphone met jailbreak straks veiliger is dan een zonder :). Aan de andere kant is het natuurlijk jammer dat hierdoor het jailbreaken moeilijker kan gaan worden…

  2. Hmm, vraag me af wat dit doet qua performance.

  3. Wat een vaag en onduidelijk geschreven artikel, niet leesbaar!

    (ter info: ik snap de inhoud wel maar zo schrijf je toch geen artikel? Terug naar de tekentafel zou ik zeggen!)

  4. Origineel geplaatst door iNick
    Wat een vaag en onduidelijk geschreven artikel, niet leesbaar!(ter info: ik snap de inhoud wel maar zo schrijf je toch geen artikel? Terug naar de tekentafel zou ik zeggen!)

    Eens met iNick, mis enige structuur in het artikel.

  5. Heb het anders gewoon begrepen hier hoor.

  6. @iNick & @Hwin: de structuur is als volgt.. introductie, waarom is ASLR nodig, wat is ASLR, over antid0te, compatibiliteit van antid0te en mogelijke gevolgen daarvan.

    Het is altijd wikken en wegen bij een artikel als dit tussen diep ingaan op de technische achtergrond of het verhaal in begrijpelijke(re) termen uit te leggen. Voel je dan ook vrij om de elementen waarvan je denkt dat ze onduidelijk zijn samen te vatten en/of anders te formuleren en dit in de reacties te plaatsen.

  7. Origineel geplaatst door Paul Pols
    @iNick & @Hwin:Voel je dan ook vrij om de elementen waarvan je denkt dat ze onduidelijk zijn samen te vatten en/of anders te formuleren en dit in de reacties te plaatsen.

    En toen werd het stil 😉
    @Paul: Top dat je dit met ons wil delen. Ga zo door!

  8. @Paul Pols: Beste Paul, het is geen persoonlijke aanval oid maar ik vind het niet echt lekker/soepel lezen op deze manier. Dus geef ik dat aan omdat het (dit artikel) m.i. een vreemde eend in de bijt is, daar de artikelen tot nu toe geplaatst op IPC wèl goed leesbaar zijn. Het geldt voor de opbouw en uitwerking van het hele artikel, dus ga ik geen paragrafen of delen aanhalen waar het ‘fout’ gaat. Dit zou dan betekenen dat ik jouw artikel zou moeten schrijven en ik ben slechts een lezer. Maar nogmaals het is geen persoonlijke aanval maar gericht op de wijze waarop het artikel is samengesteld/geformuleerd. Doe er je voordeel mee (of niet).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.