Angry Birds Stella hoofdpersonen

Angry Birds Stella nu in App Store beschikbaar

Angry Birds Stella is nu beschikbaar voor de iPhone, iPad en iPod touch. Dit schattige vervolg gaat terug naar de beproefde spelformule.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Angry Birds StellaWe zaten er al een tijdje op te wachten, maar Angry Birds Stella is dan toch eindelijk in de App Store verschenen. Deze nieuwe Angry Birds-game laat je als vanouds met vogels slingeren, maar heeft een schattig stijltje. Daarnaast kunnen je vogels superkrachten gebruiken, die je activeert door op het scherm te tappen.

Angry Birds Stella volgt het beproefde spelprincipe achter de Angry Birds-reeks. Dat ligt minder voor de hand dan je zou denken: de spelserie week de afgelopen tijd uit naar totaal andere genres, waaronder een kartgame en een rollenspel.

In deze nieuwste Angry Birds heb je een groep vrouwelijke vogels tot je beschikking. In 120 levels neem je het wederom tegen de groene biggen, die ditmaal worden geleid door een andere vogel. Met dit simpele verhaaltje begint Angry Birds Stella gelijk aan een charmeoffensief: dit nieuwe deel voelt eigenlijk nog het meeste aan als een koddige tekenfilm op de vroege zaterdagochtend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 september 2014, 12:01
Categorie Apps
Onderwerp angry birds

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.