TrueClear-Pro-CX-Machine-vooraanzicht

Belkin en Amac helpen met opplakken van je screenprotector

Belkin en Amac gaan samenwerken aan een opplakservice voor screenprotectors met de naam TrueClear Pro. Voor een vaste prijs plakt de winkelmedewerker een bubbelvrije screenprotector op jouw iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

TrueClear-Pro-CX-Machine-vooraanzichtVind je het teveel gedoe om een screenprotector op je iPhone te plakken? Belkin kondigt vandaag een nieuwe dienst aan, waarbij je het door iemand anders kunt laten doen. TrueClear Pro is een nieuwe dienst, waarbij je elke Amac-winkel kunt binnenlopen om je iPhone vakkundig te laten beplakken met een screenprotector. De folie komt recht en bubbelvrij op het scherm, binnen een paar minuten. Volgens Belkin lost het een veelgehoord probleem op: consumenten nemen zich voor om een screenprotector te kopen om hun smartphonedisplay te beschermen tegen krassen, maar uiteindelijk komt het er niet van. Teveel gedoe, geen tijd, onhandigheid, je kunt allerlei excuses verzinnen. Of gewoon binnenlopen bij een winkel waar ze voor €12,95 een beschermlaagje erop plakken.

Update februari 2016: Apple biedt deze opplakservice voor screenprotectors nu ook zelf in de Apple Stores aan in samenwerking met Belkin. Aanvankelijk in Japan in de VS, later ook in andere landen.

amac-vestigingenVanaf donderdag is de TrueClear Pro-service verkrijgbaar bij Amac in Den Haag. Later deze maand volgen alle 22 Amac-winkels in Nederland, waar de medewerkers met een speciaal ontwikkelde machine de screenprotector moeiteloos op de iPhone 4/4S of iPhone 5/5s/5c plakken. Het is klaar terwijl je wacht. Amac is een Apple-retailer met vestigingen onder de lijn Amsterdam-Zwolle. Wie in Noord-Holland of in het Noorden van het land woont, zal dus voorlopig zelf moeten blijven plakken.

Amac heeft onderzoek gedaan en ontdekte dat bij meer dan 40 procent van de consumenten de screenprotector niet goed is opgeplakt: hij zit scheef of er zitten luchtbelletjes onder de folie, door achtergebleven stof en vuil. Dat lost de TrueClear Pro-kit op: je scherm wordt eerst gereinigd en daarna plakt een machine de folie erop. Er is gekozen voor een stevige folie, die helder is.

Donderdagavond 4 september moet je rekenen op Apple Store-achtige toestanden bij de vestiging van Amac in Den Haag, want dan kan iedereen het gratis komen uitproberen.

TrueClear-Pro-CX-Machine-bovenaanzicht

True-Clear-Pro-Installatie-Kit

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2016, 14:36
Categorie Accessoires
Onderwerp screenprotector

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.