Alt-case-iphone

Alt is een minimalistische iPhone 6(s)-case met autohouder

Bescherm je iPhone 6(s) zonder het design ervan te verstoppen in een case. Daarnaast bevestig je de iPhone hierdoor gemakkelijk in je auto of aan je bureau.

Alt-case-iphone

De afweging of je een iPhone in een case moet stoppen of niet, blijft een lastige. Aan de ene kant is het slim om zo’n prijzig apparaat te beschermen tegen gevaren van buitenaf, terwijl je het strakke design van de iPhone wel minder mooi maakt door er een hoesje omheen te schuiven. De Alt-case probeert een minimalistische middenweg te vinden en maakt het ook makkelijk om je iPhone aan een houder te bevestigen voor in de auto of op je bureau.

De Alt-case voor de iPhone 6(s) en iPhone 6(s) Plus klik je gemakkelijk om de vier hoeken van de iPhone heen, zodat deze niet zomaar beschadigen als je ze ergens tegenaan stoot. Het opstaande randje van deze hoekjes zorgen er bovendien voor dat het scherm minder snel in stukken breekt als de iPhone op de grond valt.

Alt-case-mount

Magnetische houder
Een handige bijkomstigheid van de Alt is dat je de case (en dus de iPhone) er gemakkelijk mee bevestigt aan een bijgeleverde houder. Deze magnetische klem kun je bijvoorbeeld aan je werkcomputer bevestigen, zodat overdag de iPhone aan het scherm hangt om gesprekken handsfree aan te nemen.

De afzonderlijke auto-mount bevestig je aan het rooster van je dashboard, zodat je ook tijdens het rijden het scherm van je iPhone kunt zien. Omdat deze houders magnetisch zijn, kun je er ook je Lightningkabel aan hangen.

De Alt is afkomstig uit de keuken van Mod-3, die eind 2012 op Kickstarter de Radius verkocht, een case die eigenlijk hetzelfde is als de Alt, maar dan zonder de cirkelvormige houder.

Populair op Kickstarter
Op Kickstarter zamelt de case in rap tempo geld in. Met nog 44 dagen te gaan is het streefbedrag van 26.000 dollar al in de buurt. Je kunt zelf een Alt-case bestellen voor 25 dollar (23 euro), inclusief een enkele muurhouder. Daarbij heb je de keuze uit de kleuren wit, grijs, zwart en rood.

Uiteindelijk zal de Alt 50 dollar gaan kosten, mits de crowdfundingcampagne met succes wordt afgerond. De eerste exemplaren worden naar verwachting in februari 2016 geleverd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2015, 10:31
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.