Pebble-Time-Round

Pebble Time Round vanaf vandaag te bestellen

De Pebble Time Round is vanaf vandaag te bestellen op de website van Pebble. De Round is Pebble's eerste ronde smartwatch en is goed te vergelijken met de Pebble Time en Pebble Time Steel.

Pebble-Time-Round

Pebble’s eerste ronde smartwatch, de Pebble Time Round, is vanaf vandaag te bestellen op de website van Pebble. Je zult dan nog wel even op moeten wachten voordat hij op je deurmat ploft, want de wachttijd loopt bij sommige modellen op tot 6 weken.

De ronde Pebble werd in september onthuld en weegt slechts 28 gram. Op het ronde design na lijkt de Round veel op de originele Pebble Time, inclusief het e-ink kleurenscherm.

Kortere accuduur dan andere Pebbles

De enige concessie die Pebble gedaan heeft om het ronde design te maken is op het gebied van de accuduur: die houdt het maximaal twee dagen vol, terwijl voorgaande Pebble-modellen het langer uithielden op een enkele acculading.

Op Pebble’s website kun je een Pebble Time Round bestellen voor 299,99 euro, waarna je minstens twee weken en maximaal zes weken moet wachten tot hij geleverd wordt. In 2016 moet hij ook in Nederlandse (web)winkels verkrijgbaar zijn.

Je hebt de keuze uit een model met een 14mm-band en een grotere versie met een band van 20mm. In totaal zijn er tien verschillende versies van de Pebble Time Round verkrijgbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2015, 12:12
Categorie Accessoires
Onderwerpen pebble time, smartwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.