Advent-Case

Deze titanium case is duurder dan je iPhone 6s

Als je jouw iPhone 6(s) net zo stevig wilt maken als een vliegtuigturbine, dan is de Advent de case voor jou. Deze futuristisch-ogende iPhone-hoes van supersterk titanium kost maar liefst 951 euro.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Advent-Case

Als je een gloednieuwe iPhone koopt, wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk beschermen tegen gevaren van buitenaf. Een mooie case is dan ook geen overbodige luxe, al gaat de Advent wel erg ver. Deze titanium hoes is enorm stevig, maar kost dan ook 1500 Singaporese dollar, wat omgerekend op 951 euro neerkomt.

Accessoiremaker Gray heeft een beperkt aantal van honderd Advent-cases gemaakt, al zal het vast geen storm lopen met mensen die 1500 SGD (951 euro) voor dit futuristische hoesje over hebben.

Aerospace Grade 5 titanium
De Advent heeft dit ontzagwekkende prijskaartje omdat de case gemaakt is van Aerospace Grade 5 titanium. Dit materiaal wordt doorgaans gebruikt voor vliegtuigturbines en motoronderdelen, maar is volgens Gray ook bij uitstek geschikt om jouw iPhone 6 en iPhone 6s veilig te houden.

Iedere afzonderlijke case heeft meerdere dagen in de fabriek nodig om gemaakt te worden, door de verschillende onderdelen die naadloos op elkaar aan moeten sluiten. Zo is er een onderlaag van rubber aanwezig die voorkomt dat het metaal het signaal verstoort.

Individueel genummerd
Om het feest compleet te maken wordt de Advent in een aluminium verpakking geleverd en zijn alle cases genummerd. De verzendkosten zijn overigens helemaal gratis. Mocht je een Advent-case overwegen, dan is deze Lightning kabel van 549 euro misschien ook interessant.

De Advent deed ons denken aan de Vapor4, een aluminium bumper-case die door het stoere uiterlijk erg populair was in de tijd van de iPhone 4. Ben je op zoek naar een case voor je iPhone 6s, maar heb je er geen klein fortuin voor over, dan kun je in onderstaand artikel een selectie van onze favoriete cases bekijken.

https://www.iculture.nl/zeven-cases-nieuwe-iphone-6s-iphone-6s-plus/

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2015, 13:13
Categorie Accessoires
Onderwerp case

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.