Adobe organiseert evenement tijdens Apple’s iPhone-lancering

Adobe heeft gelijktijdig met Apple een evenement georganiseerd. Terwijl Apple de nieuwe iPhone onthult, gaat Adobe de ontwikkelaars bijpraten over Adobe Max-technologie
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

adobe max eventStel dat de iPhone-aankondiging van Apple je gestolen kan worden. Gelukkig heeft Adobe dan een alternatief evenement: dat bedrijf organiseert komende dinsdag om 10:00 uur lokale tijd een groot evenement met interessante aankondigingen over “nieuwe gebruikerservaringen in de browser en in apps”. Precies op hetzelfde moment organiseert Apple een persevenement waarin de nieuwe iPhone wordt onthuld. Twee concurrerende evenementen op hetzelfde moment. Het is daarom de vraag of het echt druk gaat worden op het Adobe-evenement.

Het evenement van Adobe zal gaan over Adobe MAX en is onderdeel van een Adobe MAX-conferentie, die de hele week zal duren. De kans is groot dat Adobe de datum van 4 oktober al maanden vantevoren had gepland. Eén reden om toch het evenement van Adobe te gaan volgen: het wordt als live video gestreamd, iets wat bij Apple’s evenement waarschijnlijk niet het geval zal zijn.

adobe max

De New York Times deed navraag bij Adobe waarom het evenement op dezelfde dag is gepland, maar een woordvoerder wilde er niet op reageren. Hoe dan ook: of Adobe nu een spannend nieuw product aankondigt of een verhaal opsteekt over ‘betere gebruikservaringen’, de kans is levensgroot dat het raakt ondergesneeuwd in de hype rond Apple’s iPhone-aankondigingen. Adobe heeft Kevin Lynch, CTO van Adobe, op het programma gezet als publiekstrekker. Volgens de aankondiging op de website gaat het bedrijf laten zien hoe “Adobe het creatieve proces transformeert over mobiele apparaten, personal computers en de cloud heen”.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2011, 10:44
Categorie Apple
Onderwerpen adobe, apple, keynote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.