Activite-Steel

Activité Steel: in dit stalen horloge zit een fitnesstracker verstopt

De Activité Steel van Withings is de derde in de Activité-lijn. De activiteitentracker ziet eruit als een klassiek horloge en heeft door de stalen behuizing een stijlvol uiterlijk.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Activite-Steel

Withings heeft vandaag een nieuwe versie van de Activité smartwatch onthuld. De Activité Steel is zoals de naam al doet vermoeden van staal en ziet er wederom uit als een klassiek horloge. Ondanks dit traditionele uiterlijk houdt het horloge je activiteit nauwlettend in de gaten.

De Activité Steel is de derde in de Activité-lijn. Naast de eerste Activité verscheen in januari 2015 de goedkopere Activité Pop, die dezelfde functies heeft als de zojuist onthulde Activité Steel.

Rennen, zwemmen en slapen met de Activité Steel

De smartwatch houdt bij hoeveel stappen je zet en detecteert activiteiten zoals rennen en zwemmen. Als je hem ‘s nachts ook draagt kan hij meten hoe lang je geslapen hebt en hoe goed je uitgerust bent. Het stille alarm maakt je wakker door te trillen, zonder een luid alarm te laten klinken.

Activite-Steel

Op de wijzerplaat van de Activité Steel kun je gewoon de tijd aflezen, een extra wijzer laat zien hoe ver je bent om je dagelijkse bewegingsdoel te halen. Dit dagelijkse doel kun je instellen in de Health Mate-app, waar je ook de andere data die de Activité verzamelt kunt bekijken. Geen notificaties en apps dus, enkel een kleine extra wijzerplaat.

Horlogebatterij gaat 8 maanden mee
De Activité draait op een traditionele horlogebatterij die je iedere acht maanden moet vervangen. Net zoals de Activité en Activité Pop is de Steel tot op 50 meter waterdicht, dus je kunt er met een gerust hart mee gaan zwemmen.

Je hebt minimaal een iPhone 4s of iPod touch met iOS 7 of hoger nodig om de Steel te gebruiken. De Activité Steel is voor 169,95 euro te bestellen op de website van Activité met gratis verzendkosten. De eerste exemplaren worden op 19 november verzonden, de rest volgt op 25 november.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 november 2015, 16:27
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen activiteitentracker, smartwatch, withings

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.